2017. március 23., csütörtök

KÖZPÉNZBŐL ELTARTOTT CSELÉD-MENTALITÁS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ. HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.03.23.


Az amerikai érdekeket magyar adófizetői pénzekből (lásd 2015-ös index.hu állami reklámköltések, és Olimpiai bannerek) is kiszolgáló oligarchaportálok vádjaira a Közmédia nem kíván reagálni.

Ugyan többször is kísérletet tettünk rá, de a nyíltan amerikai érdekeket szolgáló oligarchaportálok a Közmédiával kapcsolatban egyszer sem voltak nyitottak az igazság minden részletének kibontására, ezért a magunk részéről a légből kapott, bizonyítatlan értesüléseikkel sem kívánunk semmit sem kezdeni

- bizony-bizony ezt az örökérvényű és igencsak tanulságos faszparasztságot bírta válaszolni az MTVA Sajtóosztálya a nyugat.hu kérdéseire, amelyekkel arra próbáltak érdemi választ kicsikarni a nyolcvanmilliárdos propagandagyárból, hogy mit terveznek cselekedni a közeljövőben az orosz nyomás, konkrétan a Kreml háborús, álhírekre épülő propagandájának visszaszorításáért.

Amely propagandát az MTVA – Putyin ánuszrózsáját bő nyállal szopogatva – teljes erőbedobással népszerűsít (lásd az orosz kormányhoz köthető RT-től és Sputniktól átvett hírek tömkelege) kérdésként merül fel, hogy vajon politikai utasításra hódolnak be az elvtársak az orosz dezinformációs propagandagépezetnek, vagy mindenféle szakmaiságot telibehányó dilettánsok. Mint tudjuk, a nyugat.hu kérdéseinek apropóját az Index szolgáltatta (ITT írtunk erről), ugyanis a portál megszólaltatott egy volt magyar titkosszolgálati tisztet, aki aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a közmédia orosz álhírekkel hülyíti a nyilvánosságot.

Nos, erre a tényállásra született a fenti gyöngyszem, amelyben nem az a tragikus elsősorban, hogy a magyar kormány szócsöve önmagát nagybetűvel emlegeti. Az viszont egészen mellbevágó, ahogyan közpénzmédiáék a kreténség, pofátlanság és cinizmus Bermuda-háromszögében sértetten mutogatnak és minősítenek.

Felfoghatatlan, hogy az adófizetői pénzt kétpofára, nyakló nélkül zabáló közmédia (így, kicsivel) közleményében, vagy mi a frász ez, egyáltalán helyet kaphat az adófizetői pénz szókapcsolat, illetve az oligarchaportál fogalom. És van, igen, ehhez is van pofájuk, és nem ég le róla a bőr. Bár azok után, hogy Hidvéghi Balázs főkommunikátor szerint Mészáros Lőrincet, a médiacézárt nem lehet hátrányosan megkülönböztetni a magyar médiapiac felzabálásában csak azért, mert ő a miniszterelnök barátja, van értelme meglepődni bármin is? Igen, szerintem kötelező lenne megrökönyödni és nem rágatlanul lenyelni a moslékot...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.