2017. március 11., szombat

MIÉRT A KÜLÖNÖSEN INTENZÍV FIDESZES ZSIDÓZÁS?

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.03.10.



A Fidesz nincs meg folyamatos rasszista uszítás nélkül – megerősödését, hatalomra jutását is jelentős részben annak köszönheti. De mi magyarázza a Majtényi Lászlóra rátolt különösen ocsmány sorosozó zsidózást?
Hiszen a „köztársasági elnökük” megválasztásához erre abszolút nincs szükség: lehet, csak a második fordulóban, de simán megválasztják maguknak azt az Ádert, aki a sorosozás kapcsán is becstelennek bizonyult: mindeddig nem volt hajlandó visszautasítani az őt támogató fideszes, rasszista (antiszemita) intenciójú mocskolódást.

Ismét nyilvánvalóvá válik: Magyarországnak (továbbra is) jellemtelen „államfője” lesz. Nem is lehet másmilyen, akit a Fidesz támogat.

De miért csinálják ezt éppen az elnökválasztás kapcsán ilyen szorgosan? Talán az elmúlt évek lendülete viszi tovább a hecckampányt? Ha Majtényi a „nagy testű vízi ragadozó” (Orbáné, Magyarország miniszterelnökéé ez a mocskos kifejezés; rá se rántsunk – a demokratikus ellenzék nem is problémázott rajta…) jelöltje, akkor ideális célpontja mind a sima zsidózásnak, mind a migráncsozásnak. A bérencezésnek, hazaárulózásnak. Ügynökszervezetről pofázó náci-bolsi típusú koszosságoknak.

De újra a kérdés: a biztos nyerő helyzetében mi szüksége van erre az undorító gyalázkodásra a Fidesznek..?

Jó: tudjuk, hogy végtelenül piti és rosszindulatú a társaság – a nagyvonalúságot hírből sem ismeri. Számára a sima győzelem sosem elegendő: az ellenfelet meg is akarja semmisíteni. Mert hiszen Orbán maga mesélte, hogy valakitől (kitől?) azt tanulta, ha a politikai ellenfelet meg lehet ölni, akkor meg is kell azt tenni…

Nem tudok jobb választ kérdésemre: a (bűn)szervezet nem adhat mást, csak mi lényege. Lényege pedig az embertelen, mindenkit szolgájává nyomorítani, megtörni vagy éppen „kivégezni” akaró aljasság. Mert hogy egyáltalán, a sajátján kívül lehet más jelölt is, az számára elviselhetetlen sértés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.