2017. április 1., szombat

MOST MÁR TÉNYLEG KIFELÉ A DUNA-PARTI FIDESZES BORDÉLYBOLY!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.03.31.



...Mindaz, ami napjainkban s egyáltalán: hosszú-hosszú ideje történik, újra meg újra fölveti a kérdést: mit keresnek még demokraták a bűnszervezet bordélyházává züllesztett Duna-parti palotában? A hatalom naponta adja mindenki tudtára: nem ismer el más jogot, akaratot, érdeket, csak a sajátját; naponta érzékelteti, s nem csupán ocsmány médiabirodalmában, hanem vezető „politikusainak” megnyilvánulásaiban is, hogy sokkal nagyobb aljasságokra képes és hajlandó, mint amilyeneket akár legelszántabb ellenfelei, ellenségei föltételezhettek róla.

Nem kezdem újra a szervezet bűneinek fölsorolását, csak a közoktatás szétverését említem itt meg, hogy aztán a CEU ügyével fejezzem be e posztot.

A CEU a legelismertebb, legjobbnak tartott magyar(országi) egyetem. Az ellene aljas indítékból kezdett sorosozó, azaz sunyin antiszemita indulatokra építő támadás van olyan súlyosan nemzetellenes akció, hogy tényleg az utolsó utáni csepp legyen a már régen túlcsordult pohárban. Hogy azt mondják a demokratikus pártok, demokrata képviselők, hogy nincs tovább: nem hajlandók egy légtérben tartózkodni a nemzetre rontó bűnszervezet tagjaival… Hogy ellenzékből sem hajlandók tovább asszisztálni ahhoz az elvetemült romboláshoz, nemzetzüllesztéshez, amit Orbán és társai művelnek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.