2017. március 27., hétfő

MOSTANTÓL EGY BÜDÖS FILLÉR ADÓT NEM FIZETEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.03.26.



Európa a végét járja, de szerencsére van nekünk egy Orbán Viktorunk, akit időnként kölcsön szoktunk adni a vén kontinensnek, hogy megaszondja a tutit, megoldja a gondokat és kijelölje az ösvényt, amin haladva biztonságban tudhatja minden ország a maga népét.

"Európát csak akkor lehet rendbetenni, ha minden nép gondoskodik saját hazájának biztonságáról és jólétéről'.

Ezt most mondta jótevőnk, mégpedig Rómában. És mennyire rohadtul igaza is van neki! Ezt kell csinálni! Francba a közösködéssel, együttműködéssel, közös tervekkel. Az sehová nem vezet. Mindenki kaparja ki magának ami kell, s a haza fényre derül.

Én ezen a nyomvonalon haladva – mert mindenben hallgatok a vezérre – ezennel be is fejeztem az együttműködést. Mivel én nem vagyok egy egész ország, csak egy ember, akinek családja van, mostantól leszarom Magyarországot és kizárólag a saját családom biztonságáról és jólétéről vagyok hajlandó gondoskodni. Nem önzésből, hanem hazaszeretetből. Mert Magyarország akkor fog felvirágozni és az ország lakói akkor élhetnek biztonságban és jólétben, ha az én családom már úgy él.

Mostantól egy büdös fillér adót nem fizetek. Áfát sem. Ugyanis azt a pénzt én a családomra tudom költeni és az a pénz nem kevés. Ki tehetne hányást az én szememre azért, mert a sajátjaimról gondoskodom? Senki. Na ugyehogy? Nem fizetek továbbá útdíjat, illetéket, járulékot, biztosítást sem. Semmit. Ezzel szemben áramot húzok a kerítésbe. Ha agyonbassza a szomszédot, vagy a postást, az ő bajuk. Minek nyúlkálnak hozzá? Nekem jogom van megvédeni a saját portámat.

Ha ezekkel megvagyok, igényt tartok minden kedvezményre, támogatásra és segélyre, ami csak elérhető. Nem önzésből, hanem mert ez nekem jár – Magyarország lényegében az én bankom, ahová betettem a pénzt és amikor szükségem van rá, akkor meg kiveszem (nem ismerős valahonnan?) -, miután Magyarország azzal csak jól jár, ha én itt élek a családommal. Megnyitottam a családi piacaimat, nekem tudja értékesíteni az ország a termékeit, ezért az állami pénzek nekem járnak. Hogy azt a többi adófizető adta össze? Érdekel az engem? Nem hát...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.