2017. március 10., péntek

NYOLC RÉTEG BŐR, MELYEKET MÉG NEM HÚZOTT LE A KORMÁNY SOROS GYÖRGYRŐL

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: Trombitás Alfréd
2017.03.09.


Átírhatjuk a klasszikus mondást Magyarországon: Minden út Soroshoz vezet ugyanis nálunk, és nem Rómába. Bármilyen rossz dolog történik velünk, az ügyeletes gonosz mindig kéznél van Soros György személyében. Ő volt az a kormány szerint aki Európába hívta a menekülteket, és lényegében ő is verte meg őket a déli határon, hogy aztán ráfogja azt a magyar hatóságokra. Soros pénzeli az olimpiabuktató Momentum Mozgalmat, és támogatja azokat a civil szervezeteket, melyek ellensúlyozzák a kormány propagandáját. Lesznek azonban még olyan rossz hírek, melyek mögött szintén Soros György ténykedését kell sejtenünk, úgyhogy mi előre szólunk, hogy még legalább nyolc bőrt nem húzott le az amerikai milliárdosról a magyar kormány propagandagépezete.

1. Ő tehet a 2015-ös brókerbotrányokról. Matolcsy György is ezt akarta mondani legutóbbi parlamenti beszámolójában, csak valahogy nem jutott eszébe a neve, ezért sejtelmes megfogalmazásban egy NATO-szövetségünket tette felelőssé sok tízezer magyar ember vagyonvesztéséért. Semmi kétség, hogy Tarsoly Csaba is Sorosnak dolgozott, és akkor döntötte romba a Quaestor cégbirodalmat, amikor arra az amerikai multimilliomos megadta a jelet. A magyar kormány azonban állta a sarat, és nem bukott meg a milliárdos csalás ellenére sem.

2. Minden kétséget kizáróan a Teréz körúti robbantó is Soros embere. Még tavaly szeptemberben kívánta befolyásolni a kvótanépszavazás eredményét, ám a magyar hatóságok néhány héten belül fülön csípték a multimilliomos ügynökét. Hónapokig hallgatott a megvádolt férfi, ám most vallomást tett, aminek tartalma még nem nyilvános, de egészen biztos, hogy felfedte, hogy a megbízója nem más, mint Soros György...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.