2017. március 22., szerda

ÓCSKA A VILÁG, NEM ÉRDEMLI MEG ORBÁNIÁT!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.03.22.


Lépjünk ki! De ne csak az Emberi Jogok Európai Egyezményéből, ahogy azt a teljesen átlátható finanszírozású, hátterű Alapjogokért Központ megfontolásra ajánlja, hanem mindenből! Hadd lássa a világ, mire megy magában!

Innen lehet tájékozódni az Alapjogokért Központ közleményéről, innen és innen pedig magáról az emberi jogok éber és harcos őréről, a tökéletesen átlátható Alapjogokért Központról.

E szervezetre nyilván nem fog vonatkozni a Fidesz kezdeményezte törvény, ugye, mert az leginkább a Soros pénzelte álcivil bérenceket érinti. Azért kell ezt így kimondani, hogy mindenki megértse: szó sincs holmi zsidózásról!

Hogy az Alapjogokért Központ nem kap Soros-pénzt, abban biztosak lehetünk, hiszen ugyanúgy elszámolt volna vele, mint más, közpénzekből (is) gazdálkodó szervezetek adta támogatással. Én ugyan semmit sem találtam a honlapjukon, de egyrészt talán vaksi vagyok, másrészt teljesen biztos lehet mindenki abban, hogy vannak emberek Orbániában, akik számára kellően transzparens e szervezet, s mivel pont ők, a mindent látók hozhatnak jó ideje törvényeket, hát csak nem fogják zaklatni a számukra átláthatóakat, nem igaz..?

Miért is tennék: ahol Alapjogokért Központ vigyázza az emberi jogokat maximálisan betartó kormány jó hírét, ott kinek lehet jogos panasza?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.