2017. március 2., csütörtök

ORBÁN KÉTSÉGBEESETT KIJELENTÉSRE SZÁNTA EL MAGÁT AZ ETNIKAI HOMOGENITÁSSAL

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Flynn Rider
2017.03.02.


Egyetlen oka van annak, hogy a náci nézetekhez nyúlt: a bukás.

„Megint hétfő van, Orbán megint megbukott” – vicceskednek a kommentelők, amikor Orbán bukásairól írunk. De ha megnézzük a számokat, azt látjuk: a Fidesz népszerűsége megint csökkenőben van a tavaly októberi csúcs óta.

A kispártok pedig feljöttek egy kicsit a Nolimpiai kampánnyal.

Több következtetést is levonhatunk Orbán etnikai homogenitásról szóló kijelentéséből.
A pártoknak folyamatosan kampányolniuk kell, hogy fenn tudják tartani az érdeklődést.

Amint elmúlt az uszítókampány a menekültek ellen (szándékosan nem írunk migráncsot), Orbánék népszerűsége azonnal zuhanni kezdett. Amint elkezdődött a Nolimpia-kampány, az LMP népszerűsége emelkedni kezdett, vele együtt a többi kis párt is, akik részt vettek a kampányban.

Miért kell kampányolniuk?


Mert ebben a médiatérben, ahol a Fidesz minden apró böffenését közvetíti a csatlós lakájmédia, de a többi pártról nem tudunk semmit, nem elég, ha egy politikus kiáll sajtótájékoztatót tartani – cselekednie kell. A Nolimpia erre remek példa. Ugyanakkor a Fidesz-fanoknak is szüksége van munícióra, hogy fenn lehessen tartani a harckészültséget, kell nekik az uszulás, a kampány. Orbánnak is küzdenie kell a figyelemért, mert a tekintetek előbb-utóbb meglátják a habos-babos propaganda mögött a rideg valóságot az ország állapotáról. Amint a kampánynak vége és elkezdenek beszélni arról, hogy még budipapír sincs a kórházakban, vagy, hogy mennyire hülyére veszik a gyereket az iskolában, Orbán megbukott. (Megint.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.