2017. március 10., péntek

ORBÁN KONCENTRÁCIÓS TÁBOROKBA TESZI A MENEKÜLTEKET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.03.10. 


Világbotrány az Unió első fasiszta államának intézkedése. Orbán ítélet nélkül bebörtönöz ártatlan embereket, akik semmiféle bűncselekményt nem követtek el, többségük az életét mentő menekült. Orbán valójában koncentrációs táborokat hoz létre nekik szögesdróttal, kutyákkal és csendőrökkel, embervadászokkal.

A világsajtó elítéli a menekültellenes törvényt, mely ellentétes minden jogállami normával. Ezen kívül sérti a Genfi Konvenciót, az Emberi Jogok Európai Egyezményét és az ENSZ által elfogadott “Az emberi jogok egyetemes nyilatkozatát”. Orbán megfosztja a szabadságuktól a menekülteket, akiknek útba esik Magyarország, ezért Magyarországon keresztül akarnak eljutni az Európai Unió más országaiba.

Senkit nem lehet a személyes szabadságától megfosztani, akiről jogerős bírósági ítélet nem mondja ki, hogy valamilyen bűncselekményt elkövetett. Menedékkérelem benyújtása nem bűncselekmény. Orbán bűnözőnek tekinti a menekülteket, mert a szélsőjobboldali, rasszista és antiszemita összeesküvéselmélet híve, amely szerint a menekültválságot mesterségesen idézték elő, hogy az európai fehér keresztény nemzetek identitását szétrombolják.

Ez az összeesküvéselmélet az alapja az Orbán-rezsim “sorosozásának”. Soros György mint a zsidó világ-összeesküvés központi alakja kerül a képbe. A szélsőjobboldali teóriák szerint a menekültválság a zsidó terv része, amit Soros és társai találtak ki, a menekültek álcázott terroristák, akiket a menekülthullámmal csempésznek Európába, hogy a nemzetállamokat felhígítsák és szétverjék. Orbán súlyosan beteg ember, nem beszámítható.

Ez olyan alpári, ostoba náci teória, mintha Orbán a Mein Kampf-ban hinne, bár ki tudja, az sem kizárt, hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei-t olvassa. Magyarország miniszterelnöke náci teóriákat vall, és náci teóriák alapján vesz őrizetbe ártatlan embereket, akiket a fenti összeesküvésnek megfelelően terroristáknak tart, akik a “terrorizmus ötödik hadoszlopai” Európában. Ez az elmebeteg elmélet, ez a meggyőződése vezette arra, hogy őrizetbe vegye a menedékkérőket. Ez a náci teória mozgatja. Magyarországnak náci miniszterelnöke van.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.