2017. március 29., szerda

ORBÁN MEGINT HÜLYE PLAKÁTOKKAL ÁRASZTJA EL MAGYARORSZÁGOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Hajnal Éva
2017.03.28.


Rövidesen megint nemzeti konzultáció lesz a jó nagy semmiről, igazi agyzsibbasztó baromságra számíthatunk országos szinten. Az Orbán kormány 2010 óta a Brüsszel és a civil szervezetek elleni harc részeként éppen ötödik alkalommal fárasztja le agyilag a magyar népet nemzeti konzultáció címen. Ki nem találják, hogy mi a legújabb, közpénzből fizetett agymosó nemzeti nagycirkusz hívószava. Természetesen már megint, vagyis még mindig Brüsszelt kell megállítani.

Ez a kormány kedd délutáni Facebook bejegyzése. Olyan könnyen és annyi pénzt loptak el eddig, hogy már a dizájnra is magasról szarnak a néphülyítő kampány során. Képesek voltak az azóta már kimúlt SZDSZ korábbi kampány elemét is lenyúlni, amivel pont az első Orbán-kormány idején kampányoltak a Fidesz ellen.
Orbán szerint fontos kérdésekben akarják kikérni a magyar választók véleményét, ugyanis a miniszterelnök és kormánya az Európai Unióval vív folyamatos harcot Magyarország érdekében. De csak Pesten, mert Brüsszelben nyomát sem látni a harcnak. Azt már tudjuk, hogy minden pénzt megér nekünk a miniszterelnök úr agybaja. Orbán be is ígért korábban öt témakört ennek kapcsán, de ez nem más, mint a demokráciának álcázott hülyének tettetés. Mielőtt bárki azt hinné, hogy a döntés valóban az emberek, azaz Önök kezében van, előbb gyorsan nézzenek utána az öt belengetett témakörnek, ami nem más mint szarkenegetés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.