2017. március 5., vasárnap

PÁTYOLGATOTT NYUGDÍJAS ORBÁN-PAPAGÁJ

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Tóth Ilona
2017.03.04.


Elégedett lehet Harrach Péter, mert a milliós fizetése mellé fölveszi a nyugdíját is, utóbbi csak az olyan kiváltságosoknak jár, mint ő és néhány képviselő társa. Arcátlan kivételezés az orbáni cirkuszban.

“Ízlik az embernek a hazugsággal szerzett kenyér, de végül kaviccsal lesz tele a szája.” (Példabeszédek 20:17)

Itt az újabb szégyen: megszületett Szombathely Alföldi Róbertje, akit Jordán Tamásnak hívnak, és minden vele együtt érző helyi lakos őt akarta továbbra is a színház élén látni, de nem… A Fidesz hozzá nem értő, pártseggnyaló emberei nem bízták meg újra direktornak. Helyette kinéztek egy szeretett elvtársat. Rohadjon meg a szakértelem, a színészi, rendezői múlt, majd ők megmutatják…

Szijjártó roham külügyér is megmutatta: Jenő Apukámat 2,2 millióval indította milánói útjára, plusz az egyéb költségek, mégis csak marha nagy szégyen lenne, ha egy magyar dilettáns főkonzul kiállna a San Siro elé gyűjtögetni, remélve pár eurót Vicenzo Montellától.

A nagy disznósági versenyben előkelő helyen áll H. P. Van abban valami istentelen nagy pimaszság, hogy a tömött zsebű jó keresztény Harrach Péter elégedett a kormány azon intézkedéseivel, mellyel fölhozták a családokat a pincéből a pincelépcső legtetejére. Elégedett lehet Harrach Péter, mert a milliós fizetése mellé fölveszi a nyugdíját is, utóbbi csak az olyan kiváltságosoknak jár, mint ő és néhány képviselő társa. Arcátlan kivételezés az orbáni cirkuszban.

Létezik egy interaktív beszélő papagáj játék. A papagáj okos, megtanulja, amit mondanak neki, és mondja, mondja, amíg ki nem merül benne az elem. Csak kekszet eszik, és ha felturbózzák, hablatyolja, amit a gazdi kíván. Úgy, mint H. P., aki egy nyugtalan éjszakája után bejelentette, hogy most már fel kéne emelni a legkisebb nyugdíj összegét. Csak azt tudnám, hol a piros szent talicskában töltötte eddig az idejét, hogy eddig nem jutott eszébe sem a kormánynak, se a kormánytologató KDNP-nek. Azt is mondta, hogy Magyarországon vannak szegények. Ó, csak nem? Érdekelne, hogy ő hány szegény embert ismer, mert ha csak kettőt, akkor fátylat rá, veszett már több is Mohácsnál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.