2017. március 30., csütörtök

RABSZOLGASORS

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Ütvefúró
2017.03.30.


Szállodában dolgozni kemény meló, amin az sem feltétlenül segít, ha az a szálloda Svájcban van. Pár hete olvashattatok Ütvefúró hotelkalandjairól, most következik a folytatás, amiből azért kiderül, hogy nem minden csupa csillogás és villogás Európa egyik bezzegországában sem.

„A nagy sikerre való tekintettel folytatom. Az biztos, hogy Izaura sírva könyörögné magát vissza Leonszíóhoz, ha látná, hogy mi folyik itt. Neki legalább ott volt Zsanuária, a fekete mosónő, akinek kipanaszkodhatta magát. Nekem meg csak ennyi maradt, hogy megosszam a nagyérdeművel a memoáromat...

Ez a hotel komolyan mondom, indulhat a pudva.hu weboldal aranykoszorús első helyéért. '88 körül nyitotta meg kapuit, de rossz értelembe véve még az eredeti fényében pompázik.

A folyosókon a szőnyeg vagy 15 éve nem volt cserélve, festve se nagyon volt mostanában, a csempék szintén a 80-as éveket idézik. Itt minden arról szól, hogyan tudnak minél több pénzt kilapátolni belőle a tulajok. Fogalmazhatok úgy is, egész egyszerűen fillérbaszók.

Mocskos trükkök


Amikor az embereket direkt három hónap próbaidővel veszik fel, a 13. havit pedig csak a próbaidő lejárta után kapjuk meg visszamenőlegesen. Esetleg. Csakhogy minden úgy van intézve, még véletlenül se legyen meg a 3 hónap, a drágáim úgy sakkoznak, hogy pár nap mindenképpen hiányozzon a boldogsághoz, meg a hiányzó 1000 frankhoz.

Az, hogy közbe kidolgoztad a beled, volt aki ínhüvelygyulladást kapott, más a derekát húzta meg, az a kutyát nem érdekli. Mert január végén úgy látták, hogy februárban a kutya se jön, így emiatt a szabadságokat kiadogatták szépen, most meg már négy napja teltház van, és például 2 szobalány van az ötből.

A helyzet annyira kritikus, hogy még a tulaj is beállt törölközőt, ágyneműt hajtogatni. Annyi a mosnivaló, hogy még egy órával hamarább kell kezdenem már este tízkor a mosást, hogy győzzem. Fele a vendégeknek most egy hétre marad, így 4 naponta nekik komplett csere van mindenből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.