2017. március 8., szerda

ROGÁN, FARKAS, MENGYI: MONDJATOK LE A BÚJÓCSKA HELYETT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: KÁLMÁNATTILA
2017.03.07.


Hová tűnt Farkas Flórián? És Rogán Antal? Mengyi Roland? Úgy eldugták őket a választók elől, mintha soha nem is léteztek volna. A parlamentben meghúzódnak, sajtótájékoztatót nem tartanak és nyilatkozni sem akarnak, pedig lenne miért védekezniük. Ha viszont nem tudnak védekezni, akkor nem bujkálniuk kellene, hanem lemondaniuk minden tisztségükről és eltakarodniuk a közéletből.

Valamiért már nem divat közszolgák lemondását követelni hangosan, hiába a zűrös ügyek és a szőrén-szálán eltűnt milliók, milliárdok, mintha alig érdekelne ez valakit. Felháborodunk, megosztunk két cikket, aztán elfelejtődnek a dolgok. Ha ilyen simán megy a beletörődés, akkor miért változna bármi kormányoldalon? Ha annyi a következménye 1,6 milliárd forint eltűnésének, hogy némán, szánalmasan kell menekülni a kamerák elől, az elég?

Úgy tűnik nem. Farkas Flórián továbbra is a miniszterelnök romaügyi megbízottja, Rogán Antal még mindig miniszter és Mengyi Roland is országgyűlési képviselő. Pedig kevesebbért is buktak már meg politikusok, mint amennyi az ő számlájukon van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.