2017. március 24., péntek

SEM ORBÁN VIKTOR LELKI BÉKÉJE, SEM SZÍJJÁRTÓ PÉTER ÖTÖDIK LUXUSVILLÁJA NEM ÉR NEKÜNK ANNYIT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.03.24.


Miközben Rogán Antal egészségesen eltűnt a közéletből (sajnos a zsebünkből nem, csak a szemünk elől), Szijjártó Péter hisztibajnok teljes erőből veri az asztalt. A Nagy Fidesz Háború jegyében óbégat ő, mert megmondta az Orbán nevű, hogy az idei év (is) vérzivataros lesz és Brüsszel meg fogja támadni szeretett országunkat. Erre mi történik? Táááámadááás! Sőt, hogy a régi viccet idézzem: Fel! Támadás!

Az Európai Uniót az olyan képmutató és hazug brüsszeli bürokratáktól kell megvédeni, mint az Európai Bizottság (EB) alelnöke – reagált a külgazdasági és külügyminiszter Frans Timmermans kijelentésére csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten. 
(fidesz.hu)

Nem mondom, hogy nem öntudatos Szijjártó Péter, mert de. A politikai kommunikációban teljesen szokatlan büdöslábú-tahó stílusban nyilatkozgat és halálosan megsértődik, ha valaki hasonló hangnemben reagál. A nem túlságosan köz- és elismert politikai teremfocista elhörgi az átkait, aztán eltrappol a világ különféle eldugott sarkaiba és baromi nagy üzleti lehetőségeket lát mindenhol, amely üzleti lehetőségekből soha, semmi nem valósult még meg. Mármint olyan nem, amiből az ország profitált volna. Hogy fű alatt a rokonság milyen üzleteket köt, azt mi nem látjuk. Ha meg kiderül, akkor letagadják a csillagokat is az égről.

De Szijjártó itt nem állt meg, hanem folytatta a hülyeségeit:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.