2017. március 18., szombat

SIMICSKA A VÁLASZTÁSOK ELŐTT ORBÁNRA NÉZVE KOMPROMITTÁLÓ, KARAKTERGYILKOS DOKUMENTUMOKAT HOZNA NYILVÁNOSSÁGRA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.03.18.


Ezt ő maga terjeszti "közéleti szereplőkkel" folytatott beszélgetéseiben. Legalábbis ezt állítja a Hetek egy hosszabb cikk egy eldugott mondatában. Meg azt is, hogy a Fideszben tartanak a dologtól.

Azt pillanatnyilag nem lehet tudni, hogy ezek az állítások mennyire az ATV-HírTV, azaz a Simicska és Németh Sándor egyháztulajdonos közötti médiaháború részei, de ha igaz, akkor
Orbán egykori pénztárnoka tényleg beveti a leggyilkosabb fegyvert, ami csak rendelkezésére áll, és amire már legalább két éve vár Orbán ellenzéke.

Simicskánál - talán Lévai Anikón kívül - senki nem ismerni jobban Orbánt, egészen biztosan sokat tud róla. Kérdés persze, hogy mit tud ebből bizonyítani.

És a másik kérdés, hogy milyen jellegű dokumentumok lesznek ezek. A Hetek cikke arra utal, hogy az ügynöküggyel, Orbán állítólagos ügynökmúltjával kapcsolatosak.

A hetilap amúgy szinte csak mellékesen érinti ezt a szálat, a cikke főleg a Jobbik-Simicska kapcsolattal foglalkozik, amire a kormánypropaganda is felfűzi az ügyet, mintha ez valami meglepő újdonság volna, és Orbán nem ezzel vádolta volna meg Vonát néhány hete, amikor arról beszélt, hogy nem ő, hanem a Jobbik elnöke szokott férfiak szoknyája mögé bújni. (A szoknyázás amúgy nem buzizásnak indult, Vona emlegette először, hogy Orbán ne bújjon Tarlós szoknyája mögé olimpia-ügyben.)

Az ügynökügy amúgy nem érdekel ma már senkit - széles választói csoportokat legalábbis. Más a helyzet azonban, ha Magyarország miniszterelnökének esetleges besúgói múltjáról van szó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.