2017. március 11., szombat

TRUMP ÉS PUTYIN: MINDEN SZINTEN SZINTE MONDEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.03.11.


Milyen kapcsolat van Donald Trump és Putyin között? A válasz egyelőre még nem világos, a demokrata párti képviselők a kongresszusi vizsgálatban az összefüggések legmélyére akarnak ásni. Nem kétséges, hogy kiterjedt és szövevényes kapcsolati háló van Trump és az orosz elnök, Putyin között.

A Politico internetes portál által felfedett háló tucatnyi kapcsolódási pontot mutat, a Trump-kampány, az elnök emberei és magas besosztású orosz tisztségviselők között. Egyebek között látható, Trump lánya, Ivanka milyen kapcsolatban áll Putyin barátaival, Trump 2013-as oroszországi útja a Miss Universe versenyre és annak következményei (lásd Russia Dosszié), mi az összefüggés Trump és Putyin egyik kedvenc versenyzője között, amikor Trump a küzdősportba fektetett be. A grafikán jelölt egyenes vonalak olyan, már feltárt kapcsolatokat jeleznek, amelyeket tények erősítenek meg, míg a szaggatott vonalakkal jelzett kapcsolatok egyelőre spekuláción alapulnak.

Önmagában a kapcsolatok többsége nem elítélendő, ám mindenesetre felfedik azt a bonyolult hálózatot, amely Trump hivatalba lépése első percétől fogva árnyékot vet az adminisztrációra, és gyaníthatóan nem lesz ez másként az elkövetkezendő hónapokban sem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.