2017. április 26., szerda

A KORMÁNY(PÁRT) SOROSOZÓ ZSIDÓZÁSÁNAK EGY NAPJA

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.04.25.


Az, ahogyan Csurka zsidózott, szinte kedves, szerethető enyelgés ahhoz a teljesen elvadult (bár a „zsidó” szó kiejtését gondosan kerülő...), gátlástalan sorosozó-bérencező-ügynököző sunyi, alattomos hecckampányhoz képest, amelyet a kormány és a Fidesz folytat hosszú ideje, és most már napról napra egyre elvetemültebben.

Csak hogy tudjuk, hol élünk: a Fidesz nyilván azért műveli, amit művel, mert úgy véli, hogy minden, akár csak csöndes fejcsóválással elmormolt, már-már tűnődő „ezek a mocskos zsidók” az ő hatalmát erősíti. S amíg emiatt, kifejezetten e magatartás ellen nem lesznek erélyes tiltakozások a politikai és a szellemi élet szervezeteitől, kiemelkedő személyiségeitől, amíg nem lesznek hatalmas tüntetések a kormány szintjén is űzött szervezett zsidózás, általában a rasszista, xenofób hecckampányok, az emberek tudatos meghülyítése és megvadítása ellen, azt hiheti, igaza van.

Pedig a következmények kalkulálhatók: nem oly nehéz belegondolni abba, mi várható később, ha a kormánypárt így kezd bele „választási kampányába”. Végtelen naivitásra vallana azt föltételezni, hogy a Fidesz már nem képes mélyebbre zülleni, már nem fog tudni többet tenni azért, hogy a társadalom általa megszólítható részét magához, a mélybe rántsa; hogy a társadalom minél nagyobb részét elvadult indulatok diktálta kényszerképzetekkel fonja be.

Mindent meg kellene tenni – itthon és külföldön egyaránt –, hogy ez a kormány minél előbb megbukjon, hogy a Fidesz a magyar közélet perifériájának perifériájára szoruljon. Különben igen nagy bajok lehetnek.

Miért nevezem egyértelműen zsidózásnak a sorosozást, miközben – mondják nekem néhányan – Soros származásáról a kormány(párt) szót sem ejt?

A Fidesz jó ideje azt játssza, hogy szerinte nem lehet antiszemita hecckampányt folytatni a „zsidó” szó kimondása nélkül. Sőt, azzal szokott a zsidózást kifogásoló gyenge szemrehányásokra válaszolni, hogy az zsidózik, aki zsidózással vádolja a Fideszt vagy bárkit… S akkor az, hogy a vád helytálló-e vagy sem, már nem is kérdés.

Pedig nyilvánvalóan megátalkodott, hidegvérű, szervezett zsidózást folytat – ezt a hívek tudják és értékelik: erről a neten való pár perces kutakodással is bárki meggyőződhet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.