2017. április 23., vasárnap

A NAGY NEMZETI HÁNYINGER ÉVE

HUPPA BLOG
Szerző: Cserpes Tamás
2017.04.22.


„Az N1 riportere a Jobbik plakátjairól kérdezte, amelyen Orbán Viktorral látható Mészáros Lőrinc a «Ti dolgoztok, ők lopnak» felirat kíséretében. «Mi biztosan nem lopunk, inkább csak dolgozunk» – reagált Mészáros Lőrinc, majd hozzátette, hogy jogi lépéseket tesz az ügyben, mert «ez egy hányinger». (Mészáros Lőrinc hányingernek nevezte a Jobbik plakátjait)

Mészáros Lőrinc rendkívül érzékeny, de igazságtalan a saját problémáival kapcsolatban. Nem a Jobbik kezdte el teleplakátolni az országot izgatás céljából. Az általa kifogásolt képen Mészáros Lőrinc ráadásul rendkívül előnyösen néz ki, mondhatni csinos. Kegyetlenül gyötörheti a lelkiismeret a felcsúti ezermestert, ha már saját és önzetlen mecénásának arcképétől is émelyegni kezd.
A 2017-es év, a miniszterelnöki jóslatok ellenére nem a lázadás, hanem a Nagy Nemzet Hányinger éve lesz. Erre utalt Szél Bernadett az LMP képviselőnője is, mikor a kormánypárt figyelmét szelíden felhívta arra, hogy jól megtervezett üldözési mániájuk rengeteg ember gyomrát megfekszi.
“A vakok és gyengénlátók, az autizmussal élő gyerekek meg a várandós anyák gondozásával foglalkozó civil szervezetek mind egy hatalmas nemzetközi titkos hálózat „magyarországi lerakatai”? Komolyan mondom, maguk nem normálisak! Minden jóérzésű ember behány maguktól! Ez már nem országgyűlés, ez egy elmegyógyintézet!.”
Nem kellemes állapot ma Magyarországon gyenge gyomorral éldegélni és úgy nézni a körülöttünk egyre vadabbul kavargó eseményeket. A kormány számára azonban megnyugtató lehet, hogy éppen elegen hiszik el azt a hazugságot, hogy „A vakok és gyengénlátók, az autizmussal élő gyerekek meg a várandós anyák gondozásával foglalkozó civil szervezetek mind egy hatalmas nemzetközi titkos hálózat «magyarországi lerakatai»”. Ezen nemes gondolatok hatására valószínűleg erős hányingert, émelygést, esetleg erős gyomorgörcsöt éreznek a heves nemzeti érzelmek birtokosai.
Egyre több olyan kormányzatilag tisztességesnek kinevezett üzleti tevékenységbe lehet egészen véletlenül belebotlani, ami alaposan kikészíti a békés polgárok gyomrát. Itt van mindjárt példának okáért a „Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság esete a Tóth Marival.” Nem lehet az ilyesmik miatt folyamatosan Unicumot vedelni.
A makacs hányásról sokaknak eszébe juthat az, hogy mind Simicska Lajos, mind Gyurcsány Ferenc kijelentette, mélyen valahol legbelül van bennük valami nagyon kellemetlen dolog. Egy egész ország várja már türelmetlenül, hogy ez a gusztustalanság valamilyen módon kijöjjön belőlük és a páciensek végre megkönnyebbüljenek. Nem szabad az ilyesmit túlságosan visszatartani, mert könnyen komoly betegséget okozhat. Tessék csak szépen, tisztességesen kipakolni mindent az asztal közepére. Az úri közönség majd megpiszkálja, és ha úgy látja rossznak, nekilát ügyesen feltakarítani...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.