2017. április 22., szombat

A PUSKÁS FERENC STADION IDŐARÁNYOS KIVITELEZÉSÉT NYOMON KÖVETŐ BIZOTTSÁG

SZTÁRKLIKK
- CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA
Szerző: Ceglédi Zoltán
2017.04.21.


Tényleg ez a neve, és maga Orbán Viktor az elnöke. A Nemzeti Ügyek Kormánya pontosan tudja és érzi, hogy mi fontos és mi nem.

Evidens, hogy nincs külön oktatási vagy egészségügyi minisztérium, a környezetvédelem pedig még egy rongyos államtitkárságot se ér, hiszen ezek a jövőt érintő dolgok, nem a pillanat uralását szolgálják, tehát nem fontosak.

Az, hogy majd mikor halnak meg a magyar emberek, és addig mennyire egészségesek vagy betegek, meg hogy majd tizen-huszonpár év elteltével milyen tudása lesz a ma születő magyar gyerekeknek, esetleg hogy a tízezerszám kiirtott fák, bokrok hiányában milyen büdös levegőt kell beszívnunk (és leszünk attól betegek, hogy visszatekerjem az egészségügyhöz), az nem szolgálja sem a közelgő választási kampány sikerét, sem Orbán Apánk labdarúgó-rögeszméjének szolgálatát.

A Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság annál inkább. Stadiónia erősödik!

Fontos ügyekre fontos posztokon fontos elvtársak ügyelnek. Ott van például a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének és összehangolt fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációért felelős kormánybiztos. Meg a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok újjászervezésének koordinálásáért felelős kormánybiztos. Ó, és a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott! Meg az Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos. Ja, és a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló törvény végrehajtásával kapcsolatos, továbbá egyéb, a kultúra és a művelődés szakterületeit érintő eseti feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott.

És ezekből van tízszer ennyi, valamint száznál is több helyettes államtitkár. Kisebb állam, takarékos, plebejus kormányzás, mi? Hogyne, hiszen csakis a fontos dolgokra szánnak külön posztot és apparátust...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.