2017. április 18., kedd

A SZERETET FORRADALMA

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.04.18.


A Kárpátok Spermája kiadta a parancsot híveinek a viszkető tenyeres szövegével: mostantól jönnek majd a provokációk a tüntetéseken. Higgadtan kell kivédeni mindet.

Biztos lehet mindenki: a Geci nem töltötte tétlenül egyhetes pihenőjét. Nyilván Habonyárpi Haverral, meg a többi Alspermával kielemezték a diáktüntetések veszélyeit, és kialakították az ellenük való védekezés módszertanát. Pontosan tudják, hogy ami mostanában zajlik, azzal szemben nyílt erőszakot nem alkalmazhatnak. Folyamatosan mutatja több hivatalos, és sokszáz nem hivatalos élő közvetítés az eseményeket, és nincs annál cikisebb, mintha rendőrök vernek jókedvű diákokat. Ráadásul ebben ott a veszély, hogy lesznek, akik megtagadnak ilyen parancsot, az meg aláássa az egyenruhások morálját. Az egyetemisták a mi gyerekeink, unokáink, aki Őket bántja, magát a Népet bántja, ez pedig nem megakadályozza, hanem felgyorsítja a Rezsim bukását.

Páran kérdezik tőlem: miért nem szervezek magam is valami jó kis hozzám illő kemény akciót? Rémegyszerű: azért, mert az most kárt okozna. Ennek a forradalomnak éppen a jókedvű városfoglalás a lényege, ha magunk erőszakot alkalmaznánk, lehetőséget adnánk a Rezsimnek, hogy a békés, szimpatikus és mindenki szeretetét, szimpátiáját elnyerni képes diákokat más színben tüntesse föl, mint amilyenek. Épp ezért nemcsak hogy nem szervezek, de nem is csatlakozom ilyen akciókhoz. Sem hídblokádhoz, sem más mókákhoz. Egyszerűen fel kell fogni: ezek a módszerek ETTŐL a forradalomtól idegenek. Teljesen más dolog, ha diákok ezrei vonulnak este végig a városon, blokkolva ezzel a forgalmat, mintha napközben pártucatnyi ember leállítja a forgalmat. Előzőek rengeteg szimpátiadudálást kapnak, utóbbiakra pedig csak anyázás vár...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.