2017. április 7., péntek

ANNYIRA BESZARI, EGYBEN SZARRÁGÓ AZ EGÉSZ BAGÁZS, HOGY MÉG ERRE A PÉNZRE IS RÁ AKARNAK TENYERELNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.04.07.


...Lázár annak idején nem kevés hazugságot és rágalmat sütött el a civil szervezetekkel kapcsolatban, kiszállt a rendőrség nagy erőkkel, házkutatás, iratfoglalás, átfogó nagy vizsgálatok, adószám-felfüggesztés és természetesen rágalomhadjárat a kormány részéről, a kormánypropaganda aktív közreműködésével. Arról már kuss volt, hogy végül még az erősen nyomás alatt dolgozó nyomozati szervek sem bírtak semmit kiásni az Ökotársról és a többi szervezetről sem. Lázár János azóta is éppen olyan sunyi vigyorral tartja a heti néphülyítést és eszébe sem jutott bocsánatot kérni.

Ellenben most jön a második kör. Ugyanis újabb támogatási ciklus kezdődik, amikor is mintegy 60 milliárd forint norvég pénzt kapnának a magyarországi civil szervezetek, hogy működni tudjanak, meg tudják valósítani a projektjeiket. Pitiánerék azonban ragaszkodnának ahhoz, hogy a norvég kormány közvetlenül a magyar kormánynak utalja a pénzt és majd a magyar kormány eldönti, kinek ad belőle és kinek nem. A norvég kormány pedig nem hajlandó a kecsketenyészetre bízni a káposztát.

Nem is értem egyébként. Biztosan hasznosan költenék el Orbánék. Jutna belőle minden fontos civil szervezetnek, úgymint békemenetesek, védjükmegviktort-aktivisták, éljenafidesz-tüntetők és hasonlók.

Annyira beszari, egyben szarrágó az egész bagázs, hogy még erre a pénzre is rá akarnak tenyerelni, hogy egyetlen egy fillér se mehessen sehová az ő ellenőrzésük nélkül. Hogy mindenki, a világon mindenki csak a Fidesztől függjön, hogy a kormány jóindulata és Orbán Viktor nagylelkűsége nélkül csak megdögleni lehessen ebben a tetves országban.

Szánalmas, undorító, kisstílű bűnbanda, amelyik a saját népe nyakán élősködik, saját hadsereget építget, veri a nyálát reggeltől estig és retteg. A saját polgáraitól. Pocsék lehet így élni. Pocsék lehet parancsra cselekedni és pocsék lehet állandóan rettegni, hazudozni, lopni, csalni. Ez többnyire súlyos tüneteket szokott okozni és ahogy ezek a tünetek súlyosbodnak, úgy borul el a beteg agya. Nekem mindegy, én bele tudok nézni a tükörbe. Csak gondoltam, szólok, hátha van, akinek még nem késő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.