2017. április 25., kedd

AZ ŐRÜLET NAPLOPÓJA

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.04.25.


Takarítsatok el engem, barátaim! Elegem van magamból, abból, amit veletek és Magyarországgal tettem. Elegem van mindenből. A legszívesebben visszacsinálnám az egészet, lennék az, aki valaha voltam. Pontosabban az, akinek egykor mutattam magam.

Romlott és korrupt országot építettem nektek, teli gyűlölettel, széthúzással, egymásnak feszüléssel. És most már, ha akarnám, akkor sem tudnám visszacsinálni.

Bebetonoztam a hatalmamat, mamelukokat neveztem ki minden posztra, és a rendszer már magától működik. Sőt. Valójában csak magától működik, beavatkozni szinte lehetetlen. Egyre félelmetesebb és visszataszítóbb lett minden.

Én nem ezt akartam. Jó akartam lenni az emberekhez, adni nekik. Megsimogatni a fejüket, hátba veregetni őket, a vállukat lapogatni.

Azt szerettem volna, hogy szeressenek.

Most meg itt állok előttetek, a magam egyszerű valóságában. Egyre többen tudjátok, hogy milyen vagyok. Én is tudom, és ezért félek magamtól: fogalmam sincs, mire lehetek még képes.

Takarítsatok el engem barátaim, mert rajtatok kívül jelenleg nincs erő, aki fel tudna engem tartóztatni.

Pedig, lenne rá igény. Vissza kellene vezetni Magyarországot a demokratikus államok közé, olyan hellyé kellene tenni, ahol nem csak keletről fúj a szél. Ahová szívesen jönnek látogatóba a nyugati demokráciák vezetői, és legalább az amerikai elnök valamelyik fodrásza, vagy szabója fogadja a magyar miniszterelnököt.

Bebetonoztam a hatalmamat, elfoglaltam a sajtót, az alkotmánybíróságot, az ügyészséget, a rendőrséget. Mindenhol az én embereim ülnek, végtelen időkig bebetonozva, lehet, hogy már én magam sem tudnám elmozdítani őket. Már nélkülem, akár az akaratom ellenére is működik a rendszer, önjáróvá vált a nemzeti együttműködés. Leépítettem a jogrendet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.