2017. április 28., péntek

BARTUS LÁSZLÓ FOGADÁST AJÁNLOTT UJHELYI ISTVÁNNAK A 2018-AS VÁLASZTÁSRA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.04.27.


Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője a Facebook oldalán reagált az Amerikai Népszavában megjelent írásunkra, amelyben bíráltuk a képviselő Európai Parlamentben elmondott beszédét. Ujhelyi István reagálására Bartus László válaszolt (mindkét levelet az alábbiakban változtatás nélkül közöljük), s fogadást ajánlott Ujhelyi Istvánnak a 2018-as választásokkal kapcsolatban.

Bartus László azt ajánlotta, hogy mindenki álljon jót a szavaiért. Ha nem az történik, amit Ujhelyi István a választóknak ígér, illetve amit Bartus László az olvasóknak állít, vonuljanak vissza örökre. Ujhelyi István akkor vonuljon vissza a politikusi pályáról, Bartus László pedig az újságírástól.

Az alábbiakban olvasható Ujhelyi István Facebookon megjelent reagálása, alatta pedig Bartus László válasza:

Valamit félreért Szerkesztő úr. A legaktívabb képviselő voltam az elmúlt hetekben is, az Orbán-rendszer kőkemény ellenfele. Talán nem véletlenül én vagyok a jobboldali hívőknél most a fő hazaáruló. A magyar választók elé viszont nem szabad kiállni egy “büntessenek meg” minket szöveggel. Mert ez újabb százalékok Orbánnak, ahelyett hogy a rendszert robbantanánk fel.

Ezt aki nem érti, az nem járt mostanában a habony-média által megdolgozott, amerikai népszavát nem olvasó átlagos magyarok között. A legkeményebb beszédet mondtam, vállalva ennek összes következményét Orbánéktól és híveiktől. Kapom is rendesen. Azzal nem számoltam, hogy egy elvileg Orbán bukását váró ellenzéki “blogger” ilyen otrombán és a beszédemet félremagyarázva betámad. Így nehéz lesz… Tartom, hogy mi nem kérhetünk büntetést Magyarország ellen, itthon kell megértetni mindenkivel mi a tét.

Bartus László válasza:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.