2017. április 11., kedd

BÉRENC JELENTKEZEM

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.04.11.


Bakker, ezek össze fognak veszni rajtam, oda a világbéke.
Merthogy egyrészt Putyin-bérenc titulusra tettem szert, másrészt meg Soros-bérenc vagyok, ezek ketten meg úgy szeretik egymást, mint Harangláb a kukoricagölödint.
A tetejébe még munkásőr is lettem, jóllehet, mint hajdani hivatásos katonának - egyes tisztelőim szerint őrmesternek - ez olyan súlyos sértés, mintha az asztalitenisz világbajnokot azzal vádolnánk, hogy ping-pongozik, mintha Orbánt azzal gyanúsítanánk, hogy koncepciót váltott és Anikó asszonyt lecserélte Vona Gáborra.
Pedig, mióta nem foglalkozik nőügyekkel, semmi sem kizárt.
Közben áll a bál a közéletben, végre sikerült összegereblyézni egy épkézláb tüntetést, de a nép még mindig nem utálja eléggé a Vezért, mert ha eléggé utálná, akkor éppen most fognák ki Mohácsnál - fúj, de randa vizidisznó, mondaná a szerencsés horgász, mielőtt ráesnének a TEK vitéz harcosai, mint lőtt liba Semjénre, hálát adva az Úrnak, hogy a védett személyen a mellény nem csak nagy, hanem víz és golyóálló is.

Az Unió meg hepciáskodik, mert az egyik támogatott projektről kiderült, hogy némi túlárazás forog fenn: a Ludovika egyik fejlesztéséről derült ki, hogy ha a Nemzeti - milyen is lehetne - Közszolgálati Egyetem - közismert nevén a Janicsárképző - összes hallgatója és oktatója tíz éven keresztül költené a támogatás összegét pizzára, laptopra, öltönyre meg rosszlányokra/bájgúnárokra, jelmezbálokra meg kancsi oktatókra, akkor sem tudnák elkölteni azt a pénzt, amit más célra kaptak...
Ennek dacára a pénzt a leleményes kedvezményezettek elköltötték, és ez csak a jéghegy csúcsa, ha az unió elkezd itt szőrözni, akkor cefet világ jön itt a százlábú családra.
Orbánt csesztetik a Parlamentben, Vona nem hagyja élni,
A nép meg határtalan optimizmusában azt várta, hogy Áder János nem írja alá majd a CEU törvényt, de ez persze hiú ábránd volt, hiszen Áder sem tud már visszalépni hajdani önmagához, hiszen elkötelezte magát és elkövette azt a gyilkosságot, mely örökre a maffiához köti.
Igaz, a gyilkosság politikai volt csak, vér nem folyt, de Györgyi Kálmán politikai hullává vált, ma sem tudja senki, miért...
Most a köztársasági elnök palotája előtt próbál a nép Nemzeti Konzultációt folytatni, de úgy tűnik erősen, hogy a nép nem kérdezhet, csak válaszolhat az olyan ravasz, fogós kérdésekre, minthogy szeretné-e, hogy a lányán végigmenjen ezer szír migráns, vagy örülne-e neki, ha a migránsok elvennék munkahelyét az árkok partján, továbbá szeretne-e egy legfrissebb kiadású mercedes személygépkocsit öt forint plusz áfáért?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.