2017. április 16., vasárnap

DE IGEN. TI SZERENCSÉTLEN HAZUG DISZNÓK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.04.15.


...Nos, hogy tiszta és világos legyen: abban az országban történik mindez, ahol a miniszterek elnöke húsvéti okádásában butítja a parasztot azzal, hogy senki nem állhat a törvény felett. De, te szerencsétlen, hazug disznó. Itt ti álltok egyedül a törvény felett. Olyannyira, hogy eddig még a patásördög Gyurcsánynak sem sikerült az a bravúr, ami nektek. A parlament, amely elvileg a szent törvényhozás helye magasról fosik a törvények betartására és a jogerős bírósági ítéletekre, ezért végrehajtási eljárást kap a nyakába. Szép.

Bánki Erik bűnözőgyanús egyed, a parlament gazdasági bizottságának elnöke (nincs is annál szebb, mint levelező üzemmódban szerezni valami diplomát, életedben nem dolgozni semmi említésre méltót, gründölni néhány közpénzszivattyúként funkcionáló céget, majd belehuppanni egy parlamenti bizottság elnöki székébe) nem hajlandó eleget tenni egy jogerős bírósági ítéletnek. Innentől kezdve miről beszélünk, és miért beszélgetünk még mindig? Innentől kezdve kinek nem világos, hogy minden idők legnagyobb lopását takargatja a Fidesz? Meddig még?

Hogy van bőr a pofáján egy miniszterelnöknek a törvényt a mosdatlan pofájára venni, és a civil szervezetek átláthatóságának álproblémáján rugózni, miközben kőgazdag migránsok Európába telepítésének ügyletét titkolja a parlament illetékes szakbizottsága, amelynek élén egy fideszes katona áll? Migránsbiznisz, mi? Hát ezért kell eltakarítani a civileket, hogy ne feszegessenek politikai, nemzetbiztonsági, hazaárulási kérdéseket. Hogy a hülye magyar ne tudja meg soha a büdös életben, a Habony-Rogán és egyéb maffiózók mennyit hasítottak ebből az üzletből.

Ma Magyarországon a közérdekű adatok nem nyilvánosak, a parlament tagadja meg azok kiadását, a miniszterek elnöke és félanalfabéta zenekara meg azokat mocskolja, akik azért dolgoznak, hogy az adófizető polgárt ne lehessen átbaszni, hogy ismerhesse meg ezeket a közérdekű adatokat. Ha már ő fizeti Habony és Rogán retiküljét és helikopterezését.

Még mindig nem világos, hogy miért nem lehet/szabad már csendben maradni? Meddig lehet még tolerálni, hogy ezek a senkiházi bűnözők azzal vádoljanak másokat, amit maguk követnek el? Ebből élnek évtizedek óta. És mi végignézzük, ahogy a rezsim keretlegényei bilincsbe vernek egy festékes flakonért embereket, miközben ők minden törvényszegést megúsznak?

Igen, tudom, én ragadtattam el magam, normális ember ennyit nem olvas el. Pedig nem ártana meg leszokni a kifogások kereséséről. Ha van valami (márpedig rengeteg valami van), ami miatt nem szabadna csendben maradni, akkor ez az. Százmilliádos átbaszás, hazudozás. A szokásos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.