2017. április 5., szerda

"DIKTÁTOR!" "DIKTÁTOR!" - SKANDÁLTA A TÖMEG, BELEBUKHAT ORBÁN A CEU-BA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.04.04.


...Ha Áder aláírja a törvényt, és nem vonják vissza, akkor több százezres tüntetéseket akarnak szervezni a Kossuth térre. Többen kifejezték, hogy az Európai Unió állampolgárai akarnak lenni. Orbán lehet, hogy elszámította magát, mert ha a diktatúra kivezeti Magyarországot az EU-ból, akkor népfelkelés lesz.

Orbán pávatáncolhat még egyet. Ha megijed, akkor megmondja Ádernek, hogy ne írja alá, s ezzel újra lecsendesítheti és kezesbáránnyá teheti a tömeget. De kezd elege lenni a népnek, az embereket ez a sok mocskos aljasság, amit ezek művelnek, lassan tettekre sarkallja. Ha visszatáncolnak is ebből, a szellemet már kiszabadították a palackból. Egymásra kéne most találni, és kimondani, hogy akár visszavonják, akár nem, ebből elég volt. Takarodjanak!

Érik egy forradalom. Sokan érzik úgy, hogy ezt már nem szabad tovább tűrni. Meg kellene őrizni a tiltakozások határozott, de békés jellegét, ugyanakkor világossá kell tenni, hogy vége! Itt van vége! Az ország megbénításával, a rendszer teljes bojkottjával és hatalmas tömegtüntetésekkel kellene követelni az Orbán csürhe távozását.

“Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.