2017. április 21., péntek

ÉGÉS, SZÍVÁS, SZÉGYEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.04.20.


Hát csütörtök volt, minek is tagadnám? Ez pedig azt jelenti, hogy amikor éppen nem nagycsütörtök vagyon, akkor a kormány legnagyobb arcának (vendégszerzőnk szerint a baromságok püspökének, olvasónk szerint az aljasságok püspökének, azaz Lázár János miniszter úrnak) sűrű napja volt. Kivételesen nem fogom végigzongorázni – kérdésekkel együtt – közel kétórás verbális bűvészmutatványának valamennyi állomását.

Najó, egy magasan szárnyaló gondolatot azért kiemelek. Különösen azok kedvéért, akik unalmukban és jódolgukban, valamint a sarokban rothadó, és onnan egy óvatlan pillanatban előkapott erkölcsi patikamérleg portalanítása közben jöttek rá, hogy Bayer Zsoltot és a demokráciát tőlünk kell megvédeni. Az van, hogy nem szükséges.

Lázár János szerint ugyanis Magyarországon virágzik a demokrácia egyrészt. Másrészt Bayer Zsolt Lázár János jóbarátja, akivel szemben elfogult, így hát nem is az ő dolga véleményezni lovagkeresztes párttagkönyvtulajdonos úr – a mi írásainkkal ellentétben – explicit módon fizikai erőszakkal/erőszakra uszító publicisztikáit. Mindenhez is értő miniszter úr szerint különben is magyarok vagyunk, indulatosan intézzük a dolgainkat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.