2017. április 14., péntek

EGYÉBKÉNT JÁNOS

SZTÁRKLIKK
- CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA
Szerző: Ceglédi Zoltán
2017.04.14.


Egy év sikerei Áder János naptárából.

Itt jön Egyébként János, megint, és próbálja, hogy nézzétek, harcolok én itt a természetért, a bokrokért meg fákért, na jó, a Fidesszel szemben nem, pedig ők vágják ki tonnaszám, de úgy egyébként, na, szeressetek. És nézd, hát fölszólamlottam a megbékélésért és párbeszédért, legyen béke és konszolidáció, jó, hát ezt a Viktornak így nem mondom, de egyébként, na, szeressetek.

Ha száz rossz törvény kerül elém, százat fogok visszaküldeni, mármint, ha nem kérte a Viktor, hogy írjam alá, de hát végül csak az utolsó napon tettem meg most is, kapott egy szép, hosszú hétvégét pluszban a CEU, éljen az oktatás, na nem ott, nem úgy, hanem egyébként, na, szeressetek.

Megnyitom az Arany János-emlékévet is, csak A walesi bárdok nehogy szóba kerüljön, más verset keressünk, egyébként, egyébként, na.

Ott állok konszenzuálisan és nemzettestileg a Honvédelmi Minisztérium éves értekezletén, és mondok szépeket, azt speciel nem, hogy a saját népét elgázosító diktátort már csak Putyin és az én pártom védi, hanem ilyen biztonságos Angyalbőrben-paródiát, hapták, olajbogyók, Mária főhadnagy, operetthuszár, egyébként, egyébként.

Fogadom a történelmi egyházakat, dicsértessék, ámen, közben meg Iványi Gáborra és a mélység fölött egyedül az ő szakállába csimpaszkodó ezernyi szegény gyerekre távolról, a lazac mellől vetek keresztet, nem erről beszélek, van más, Semjénes téma, egyébként, ez vagyok én, Egyébként János...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.