2017. április 3., hétfő

EZ KŐKEMÉNY: SIMICSKÁÉK A CSALÁDJÁVAL ZSAROLJÁK ORBÁNT

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Hakapeszi Miki
2017.04.03.


Nagy mókamester ez a kis Simicska, apja vérmérsékletét örökölte, ennyit biztosan tudhatunk. Ízlelgessük ezt a Facebookra kiírt szösszenetét egy kicsit, mert érdemes.
Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???
Miután kikárörvendtük magunkat, azért állapítsunk is meg pár dolgot, sima kárörvendésből mi sem szoktunk posztot írni.
Habonyék túl messzire mentek, a családot még a tisztességes maffiózók is tisztelik, kaptak tehát egy szintén erős maffiaszintű választ. Túllépve a moralizáláson, hogy igen, ide süllyedt 2017-ben az ország, látszik, hogy arra, hogy a Habony-kommandó paparazzókat küldött Simicskáékra is, Lajos és Ádám ügyesen reagált. Most már kábé hiába forgatnának róluk bármi leleplezőt, az Viktorra hullik vissza. Nem sokan mernek keményen beleállni egy ilyenbe, Simicskáékat viszont nem lehet megfélemlíteni. Ők már sose lesznek haverok Viktorral, de a közösen lopott vagyonból még van annyi, hogy anyagilag akkor se tudják tönkre tenni őket, ha ehhez Viktor  minden eszközt bevet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.