2017. április 1., szombat

FAPADOS TROLLOK SZÍNVONALÁN HAZUDIK, CSÚSZTAT ÉS HERGEL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.03.31.


Az ember azt hinné, egy közpénzből kitömött kormányzati propagandaoldal prémium trolljának nap kommentje gyanús hozzászólását olvassa, de nem. Ez maga a párt. És a hivatalos pártállami kommunikáció. Azt mondja a szellemileg árvíz sújtotta fideszes frakció-szóhurcoló, bizonyos Halász János:

Fizessen Soros, van neki elég pénze
.

Mivel a magyar nyelv – páratlan gazdagsága ellenére is – alkalmatlan arra, hogy a segítségével röviden és tagoltan kifejezzem, mit gondolok arról, hogy a magyar kormányt adó Fidesz-KDNP nevű, tudathasadt bűnszervezet ilyen módon kommentál bírósági ítéleteket, elszámoltam előbb hatszázig. Most pedig immár megnyugodva állapítom meg, hogy Halász János elkésett visszhang és intellektuális Mariana-árok ugyanarra a rozsdás biciklire kapaszkodott fel kilógó nyelvvel, amit reggel a főnöke a Kossuth-rádióban kezdett el tolni egyenesen a józan ész falának.

A tetszőleges falu kocsmájában két-három feles után a pultot támasztó honpolgár szintjén kommunikáló Halász János (Kósa és Rezsiszilárd helyében én azért elkezdenék idegeskedni, hogy a babérjaimra törnek) onnan folytatta, ahol Orbán abbahagyta. Aki maga is a késdobáló közepén bebaszva előadást tartó jóember komolyanvehetőségének szintjén kommunikál. Orbán ugyanis ott hagyta abba, hogy erkölcsöket vett a szájára, bizony. Erkölcsileg tarthatatlannak nevezte a nem kormányzati szervezetekkel, nemzetközi hálózatokkal kapcsolatos helyzetet, kijelentve: ezeknek semmi közük a civil szervezetekhez. Megtámadják a határt védő magyar rendőröket, katonákat, ráadásul nem vetik meg a pénzt sem, egy jól kiépített migránsbiznisz is zajlik. (Magyarázat nuku, ködösítés, hamuka, rizsa.)

Kapaszkodjunk, emberek! A két bangladesi menedékkérő ügyében hozott strasbourgi bírósági ítélet miatt ki kell fizetni egy nemzetközi hálózatnak a perköltséget. Ez a szervezet „nyerészkedett rajtunk”, ami „migránsbiznisz”, ennek véget kell vetni és meg kell reformálni a strasbourgi bíróságot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.