2017. április 25., kedd

GYERMEKBÁNTALMAZÁS MIATT ÜLT AZ NVI-NÉL AKCIÓZÓ KOPASZOK EGYIKE

ÁTLÁTSZÓ - MUTYIMONDÓ BLOG
Szerző: Somodi Dániel
2017.04.25.


A Fradi Security-nak is dolgoztak a Nyakó István ellen fellépő kopaszok; nagyon jól járt Orbán kincstárnoka az ellopott nyugdíjvagyonnal; Rogán ügyvédje profitált a letelepedési kötvényeken.
Ezekről ne maradj le!
Hosszú a bűnlajstroma az NVI-nél fellépő kopaszoknak (Átlátszó)
Orbán kincstárnoka 300 milliót keresett az ellopott magánnyugdíjvagyonon (444)
Magomed Dasajev: “Semmit nem fognak tudni bebizonyítani, jó ügyvédem van” (Index)
Ha van 3 perced:
Hosszú a bűnlajstroma az NVI-nél fellépő kopaszoknakGyermekbántalmazás, súlyos testi sértés, rablás, garázdaság – a Nemzeti Választási Irodánál akciózó tizenkét kopasz majd mindegyike büntetett előéletű. Többjükről kiderült, hogy dolgoztak a Fradi Securitynek. Egyikük nemrégiben Kubatov Gábor közelében volt látható egy fradis vízilabda mérkőzésen készült képen. (Átlátszó444)
Orbán kincstárnoka 300 milliót keresett az ellopott magánnyugdíjvagyononSzivek Norbert a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetője, azaz az állam kincstárnoka. És egyben a Fidesz vezérkarának bizalmát élvező üzletember, aki 300 millió forintot keresett egy olyan részvénycsomag eladásán, ami a magánnyugdíjvagyon elsíbolásával került az államhoz.  (444)
Magomed Dasajev: “Semmit nem fognak tudni bebizonyítani, jó ügyvédem van”A csecsen férfi egy zárt orosz Facebook-csoportban arról írt, hogy szerinte a szovjet emlékművet festékkel megdobáló Komáromy Gergelyt “meg kell nyomorítani, aztán közszemlére tenni a videót, hogy a többiek elgondolkozzanak”. (Index)
Még 83 milliárd az M4-es autópálya utolsó szakaszáraA Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő (NIF) Zrt. előzetesen 68,6 milliárd forintra becsült tenderét egy jócskán magasabb összegű ajánlattal a Hódút, a Duna Aszfalt és az A-Híd nyerte el. A G-nap előtt elsöprően sikeres Közgép ezúttal is sikertelenül pályázott. (Átlátszó)
Ismert ügyvéd is profitál a kötvényüzletenRogán Antal és Habony Árpád is többször megbízást adott Kosik Kristóf ügyvédnek, aki nemrégiben előkerült iratok szerint akár hat milliárd forintot is kereshetett a kötvény-bizniszen,  “természetesen” offshore cégeken keresztül. (MNO)  

Ha van még két perced:
Hiába vette kezdetét az ügy tárgyalása, egyre több a rejtély a Lakatos-merénylet körül. (Átlátszó)
Kövér László házelnök átsiklott a lex CEU visszavonásáról szóló törvény felett. (444)
Akár 500 millió forintot is költhetnek a menekültügyi eljárásokhoz kapcsolódó szállításokra. (Átlátszó)
Dunaújváros ezentúl inkább nem kérne a Lokálból, mondván jobb helye is lenne a pénznek. A város fideszes polgármestere nem kommentálja az ügyet. (HVG)
Gyurcsány Ferenc azt állítja, hogy látta az iratokat, amikkel az oroszok Orbánt zsarolják. (444)
Varga Mihály tette le Mészáros új gyárának alapkövét Visontán. A nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházáshoz több mint 6 milliárd forint támogatást adott az állam. (HVG444)
A Jobbik plakátrongálásért feljelenti Kósa Lajos asszisztensét. (444)
Hűtlen kezelés gyanúja miatt újabb nyomozás indult a roma önkormányzatnál (MNO)
Százezer forintért mondták el a Nemzeti dalt a március 15-i ünnepségen. Az egész múzeum körúti eseményre több mint tizenöt millió forint közpénzt költöttek. (HVG)
Két éven át olvasták az orosz hackerek a dán védelmi minisztérium levelezését. (444)
Az Uber áthágta az Apple adatvédelmi szabályait az iOS alkalmazásában, hogy kínai csalókat leplezhessen le a rendszerében. (Guardian)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.