2017. április 2., vasárnap

HAJÓS ANDRÁS ELEGÁNSAN, DE HATÁROZOTTAN KÜLDTE EL GÖNZIT A PICSÁBA...

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Sztárklikk / Hajó András
2017.04.01.


Hajós András a Facebookon reagált Gönczi Gábor válaszára a TV2 undorítóságának tárgykörében. Az előzményekről azt kell tudni, hogy Hajós azt mondta a Blikknek, hogy hánynia kell a Tényektől, mire Gönczi visszakommentelt neki, miszerint Hajós olyan, mint azok, "akik beülnek egy drága étterembe, majd miután végig ették az öt fogást, az utolsóba beleköpnek egyet, és visszaküldik, hogy pocsék az étel." Hajós sem hagyta szó nélkül. Itt a válasza:

"Kedves Gábor!

Valóban durva szavakat használtam, megértem, hogy sértve érzed magadat. Sajnálom, és köszönöm, hogy a mai szokásoktól eltérően, még sértettségedben is emberi hangon reagáltál. Ugyanabban a szakmában dolgozunk, csak más-más ágon. Te szerkesztett szöveget mondasz be, én meg a saját improvizált gondolataimat. Ez utóbbiba óhatatlanul becsúszik időnként egy-egy durvább megfogalmazás, amiért állnom kell(szoktam is) a sarat.

Viszont, miközben sajnálom, hogy bánt Téged és kollégáidat, de nekem ez a véleményem. Sietek hozzáfűzni, hogy miközben ez a véleményem, nem gondolom, hogy a Tények c. műsort be kéne tiltani, nem gondolom, hogy akik ott dolgoznak, azok árulók, sőt, számomra nem felfoghatatlan, hogy vannak olyanok, akik hisznek abban, amit ott csináltok, és még azt is teljességgel el tudom fogadni, hogy sok nézőnek mindez tetszik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.