2017. április 10., hétfő

ITT VAN SIMICSKA LOPÓS PLAKÁTJAINAK 14 ÚJABB VÁLTOZATA

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: Trombitás Alfréd
2017.04.09.



1. Ők megállítják Brüsszelt, ti pedig oda mentek dolgozni – Ezért van munkaerőhiány Magyarországon
2. Ők stadionokat építtetnek, a ti házaitokat meg elárverezik a bankok – Ezért nem teljesít jobban Magyarország.
3. Ők helikopterrel járnak, ti rettegtek a 3-as metrón, hogy ne gyulladjon fel a szerelvény – Ezért nem kell Budapestnek olimpia.
4. Ők egyetemeket zárnak be, ti nem tudjátok kifizetni a tandíjat – Ezért gyűlöli a kormány az értelmiségieket.
5. Ők nemzeti konzultációt hirdetnek, a ti véleményetekre viszont senki sem kíváncsi Paks ügyében – Ezért ne add el magadat az oroszoknak!
6. Ők megvédték a nyugdíjakat, ti ezért féltek a nyugdíjas évektől – Ezért ne higgy el mindent a selypítős szőke nőknek.
7. Ők földeket és kastélyokat vesznek, te pedig közmunkásként dolgozhatsz a kastélykertben és a földeken – Ezért ne higgy a munkanélküli statisztikáknak.
8. Ők újságokat, rádiókat és tévéket vesznek, te pedig soha nem fogod tudni, mi történik valójában az országban – Ezért nincs kiegyensúlyozott tájékoztatás Magyarországon.
8. Ők letelepedési kötvényeket árulnak gazdag külföldieknek, ti pedig elmentek mosogatni Londonba – Ezért hazug a kormány migránsellenes kampánya.
9. Ők megvédik az országot a migrásoktól, ti nem tudjátok megvédeni magatokat a saját kormányotoktól – Ezért gyűlöli a kormány a jogvédő civil szervezeteket.
10. Ők beszedik a TAO pénzeket, ti soha nem fogjátok megtudni, hogy kitől jött a támogatás, ki kapta, és mire fordította – Ezért fertőzte meg a korrupció a sport világát is.
11. Ők megálmodták a vizes vb-t, ti pedig kifizetitek a számlát – Ezért ne higgy el egyetlen számot sem, melyekkel a kormány dobálózik.
12. Ők a várba költöznek, ti meg nem tudjátok kifizetni a gázszámlát – Ezért érdemes volt a Fideszre szavazni!
13. Ők azt ígérik, hogy kolbászból lesz a kerítés, ti viszont azt látjátok, hogy szögesdrótból van – Ezért ne dőlj be az idegengyűlöletnek.
14. És végül egy dakota közmondás ebből a témakörből: „Ők a washingtoni kormány ellen kampányolnak, ti viszont azt látjátok, hogy egy láda tüzes vízért eladják a népeteket a sápadtarcúaknak. – Ezért ne bízz soha a törzsfőnökökben!”

4 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.