2017. április 26., szerda

KONCZ ZSUZSA CSALÓDOTT ORBÁNBAN, MÁR TÜNTETNI IS JÁR


SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Sztárklikk
2017.04.26.



Koncz Zsuzsa Kossuth- és Liszt-díjas művész egyik új dala gyakorlatilag arról szól, hogy mekkorát csalódott Orbán Viktorban és politikai generációjában. Az énekesnő újabban tüntetni is jár, nagyon elégedetlen a politikai folyamatokkal - mondta az ATV-ben.

Koncz Zsuzsa átmeneti állapotnak tekinti a mostani viszonyokat. Az énekesnő a civilek elleni kormányzati fellépésre utalva kifejtette: nem kellene bántani azokat, akik segítenek olyan állami feladatok megoldásában, ami az állam dolga lenne. "Hozzájuk inkább eljut a hangom, mint azokhoz, akik a magas létra tetején vannak" - tette hozzá.

Koncz Zsuzsa azt is elmesélte, hogy kiment egy minapi tüntetésre, és Bródy Jánossal zenésztársával együtt oda állt egy olyan transzparens alá, amely arról szólt, hogy mennyire elégedetlenek a jelenlegi politikai helyzettel.

"Nézd meg mi van Amerikában, mi van Szíriában, például a Távol Keleten, mi van Koreában. Az elég veszélyes terület. Csapkódnak a villámok körülöttünk is" - vélekedett. Hozzátette: "Ha nem figyelünk, akkor elszabadulhatnak az indulatok"...


1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.