2017. április 9., vasárnap

MAGYARORSZÁG HÚSVÉTJA - QUO VADIS, PATRIA?


ÁGOSTON LÁSZLÓ BLOGJA
Szerző: Ágoston László
2017.04.09.


...Ütik a fejemet, hogy hogyan mondhatok olyat: nincsen demokrácia… Miközben nem csak a CEU-t zárják be épp, de például az olimpia összes létesítményét is megépítik, akár akarja a nép, akár nem. Mondjuk nem is tudhatjuk, hogy akarja-e, mert bár konzultálunk a néppel egy olyan oldalon, amely az orosz Yandexnek csatornázza ki az adatokat, a népszavazást elkaszáljuk… Főleg, hogy a komrányközeli valasz.hu már január 19-én megírta:

A népszavazás teljesen felesleges, mert “a kormány ugyanis decemberben eldöntötte, hogy a következő öt évben, vagyis 2022-ig a Kemény Ferenc Program keretében így is, úgy is megépíti azokat a sportlétesítményeket, amelyek még hiányoznának az olimpiarendezéshez.” ( forrás )

Nem bánom… ostorozzanak… ezt nem érzem.

Jön sok biztató levél. Igyekszem ezekre koncentrálni, mert közben kezdenek beesni az olyanok is, amelyek szintén biztatnak, de arra, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot anyámmal a haza védelmében vagy hogy költözzek vissza a Vörös-tenger mellé, ha nem jó nekem itt. Mosolygok rajtuk és törlöm-tiltom őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.