2017. április 19., szerda

MAGYARORSZÁG STRATÉGIAILAG FONTOS SZEREPET JÁTSZOTT A TRUMP KAMPÁNY ÉS AZ OROSZ TITKOSSZOLGÁLATOK KÖZTI EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Christopher Adam
2017.04.18.


A KMH és testvérlapunk, a Hungarian Free Press munkatársa, a montreáli Concordia Egyetem Emeritus professzora, Dr Göllner András, egy két részből álló angol nyelvű tanulmányban, rávilágít arra a hídszerepre, azokra a „hídemberekre” akik segítettek összekötni az orosz titkosszolgálatokat, a Trump kampány stábjával. (Lásd: „The Budapest Bridge” 1. rész és 2. rész.)

Göllner András tanulmányát egyre nagyobb érdeklődéssel, nagy számban, követik a tömegsajtó és közösségi médiumok oldalain.

A „The Budapest Bridge” bemutatja azt a „hídszerepet” amelyet az Orbán kormány játszott a Trump kampány és az orosz titkosszolgálatok között, a 2016-os elnökválasztás során, hogy így hátráltassa Hillary Clintont választási esélyeit. A tanulmány rávilágít a „budapesti híd” tartó pilléreire – az Orbán-kormány korrupt útlevél „bizniszére” és arra, hogy több okból kifolyólag, ma Budapest az orosz titkosszolgálatok nyugati főhadiszállása.

Név szerint bemutatja kik azok az emberek, akik Orbán tudtával, kiagyalták ezt a stratégiát, majd fő közvetítő szerepet játszottak a „budapesti hídon” a stratégia végrehajtásában. Bemutatja azokat az amerikaiakat is, akik gyakran használták a „budapesti hidat”, akiket már az FBI antennái, és a kongresszusi vizsgálatok is be azonosítottak, de még nem kerültek a nagy nyilvánosság reflektorfényébe.

A cikk többek közt rávilágít arra is, hogy ez az immáron Magyarországra is kiterjedő vizsgálati háló az, ami hirtelen „betett” a Trump és Orbán közti jó barátságnak. Trump nem a Lex CEU, hanem a „budapesti híd” miatt kénytelen hátat fordítani magyarországi „barátjának”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.