2017. április 2., vasárnap

MEGOSZTÓ

JÓREGGELT EURÓPA BLOG
Szerző: Benedikty Béla
2017.04.02.


...Megint a szokásos maszatolás. Lustaságból vagy gyávaságból. Megosztó személyiség. Azaz erkölcsi nulla, kártékony nyüzsgönc, fertőző góc, aki abból él, hogy marhaságokat beszél, a lényeg a nyilvánosságban való folyamatos jelenlét. Megosztó személyiség.
Minden vidéki ripacsnak megvan a maga rajongótábora, tessék csak Magyarország miniszterelnökére gondolni, mennyien imádják. A vidéki ripacs ezek szerint megosztó személyiség? Milyen Polonius az x színház előadásában Kovács Tihamér? Megosztó személyiség.

Milyen ember az, aki stadionokat épít meg új miniszterelnökséget a Várban, külföldi sportolókat töm pénzzel, miközben Magyarországon gyerekek százezrei éheznek, hat év alatt visszasüllyedtünk a középkorba, a civilizált világban undorral ejtik ki azt a szót, hogy magyar - na milyen ember?

Megosztó személyiség.

Ünnepi ebéd közben a fehér abroszra nagydolgozott, aztán az egészet szétkente, mert végre vége a politikai korrektségnek.

Megosztó személyiség.

A szegedi tejbetök összevissza dödög arról, hová mennek a közmilliárdok, majd vitézül nekitámad egykori társának, akivel annak idején együtt hazudozott, csak az egykori társsal szemben ő ezt a mai napig nem ismerte be, de annak most neki lehet menni, mert veszélytelen, nincs hatalma.

Ő is megosztó személyiség? Vagy még nincs eléggé jelen a rendes napi bulvárban?

El fogjuk felejteni ám, hogy voltak szavaink az emberi tulajdonságok leírására. Marad a megosztó.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.