2017. április 12., szerda

MÉLYSÉGESEN SAJNÁLOM VOLT ELNÖK ÚR...

SZTÁRKLIKK - SÁNDOR MÁRIA BLOGJA
Szerző: Sándor Mária
2017.04.12.



Kezemben a levelek, amiket korábban Önnek írtam...és a válaszai... De az igazi választ, hosszú évek után hétfőn kaptam meg.

A tömeg zúgja: "Ne írd alá János!" A 80 ezer emberből 40 ezer biztos hogy diák. Az Ön gyermekei is lehetnének... De az Ön gyermekei jó helyen vannak...

Az elmúlt években több alkalommal írtam Önnek levelet. Az írásaim azokról az emberekről szóltak, azokról az egészségügyi dolgozókról, akik most lehet, nem voltak a 80 ezres tömegben.

De azt is tudom, nem 80 ezren, hanem 200 ezren vonultunk volna, ha a szolgálat nem kötelezi azokat az embereket, akik dolgoztak az ágyak mellett, a volánnál és egyéb munkahelyeken vasárnap is. Ők a "lélekben veletek" emberek. Az én leveleim róluk szóltak.

A harcom nem 2015 februárjában kezdődött. Jóval előbb mentem el Önhöz. (Idézet a levelemből:)

"Kikre bízzuk szeretteinket amikor betegek, haldokolnak, segítségre, megértésre, jó szóra, fájdalomcsillapításra szorulnak? Ezekre a minimálbért kereső, lelkileg elnyomorodott, megtaposott, agyongyötört emberekre. Könyörögve kérem segítsen, hogy ezek az emberek visszakapják ezt a kis pénzt, amit elvettek Tőlük...."

Ugyanis a korrupt egészségügyi vezetés, karöltve az Önök államkincstárával akkor éppen a legkisebbektől vonta vissza a csipsz-adóból keletkezett többletet, amit az egészségügyi dolgozóknak ígértek. Tévedésre hivatkozva iratattak alá visszamenőleg dolgozókkal papírokat, átdátumozva...

Ezek mindennaposak a magyar egészségügyben... A legkisebbekre gyakorolt felülről jövő nyomás... Így működik ez a rendszer, félelmet keltve, nyomást gyakorolva.

De hagyjuk is. Több levél, több kérés, több válasz...

Ön a válaszában ezt írta: "...A köztársasági elnök feladat és hatásköréből az Alaptörvény 9-14. cikke és jogszabályok rendelkeznek. Sajnálattal tájékoztatom arról, hogy az Elnök Úrnak sem az Alaptörvény, sem a jogszabályok nem adnak lehetősséget arra, hogy ügyébe beavatkozzon, illetve abban bármilyen intézkedést tegyen, vagy kezdeményezzen..."...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.