2017. április 30., vasárnap

NÉGY PERC ALATT MEGSZAVAZTA ORBÁN AZ EURÓPAI EGYSÉGET

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.04.30.


Orbán Viktor lemondott a kurucos fellépésről Brüsszelben, hogy mindenképpen ott lehessen a Videoton meccsen a Pancho Arénában.

Az Európai Unióban maradó 27 tagországnak, köztük a magyar és a lengyel kerékkötőknek 4 percre volt szükségük az egységes irányvonal elfogadására a Nagy-Britanniával folytatandó kilépési tárgyalásokhoz szombaton este Brüsszelben az EU soros csúcstalálkozóján. A mindenki egy ellen (a 27. tagország London ellen) front látványosan gyors létrejötte nyomán Orbán Viktor elérthette fél kilenckor este a Videoton-Debrecen OTP-liga bajnoki mérkőzést Felcsúton, amelyen Garancsi Kőműves Kelemen csapata legyőzte a cívis város megtépázott gárdáját, amely így a kiesési zónába csúszott.

Az EU szombaton szinte példátlan egységet mutatott és még az előző csúcs záróokmányát aláírni sem hajlandó lengyelek is elégedetten csettintettek a látványos összeboruláshoz, mivel valamennyi tagország, az egész EU támogatására szükségük lehet, ha meg akarják védeni a mintegy 100 ezer lengyel angliai munkahelyeit. Orbán Viktor ugyancsak lemondott a kurucos fellépésről. Ő elsősorban azért, hogy mindenképpen ott lehessen a Videoton meccsen a Pancho Arénában és ott is volt, bár ez valahogy nem dobta fel a VIP páholyokban lebzselők hangulatát, amit mindennek lehet mondani csak fényesnek nem, mint ahogy a magyar kormányfő e heti nemzetközi szereplése sem vonul be a magyar történelemkönyvek dicsőséges lapjaira...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.