2017. április 9., vasárnap

NEKEM AZ SEM TETSZIK, HA A MEGVÁLASZTOTT, BEBETONOZOTT JOGÁSZKORMÁNY FORGATJA KI A JOGAIBÓL AZ ORSZÁG NÉPÉT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.04.08.


Mostanában nem nagyon csődülnek a migránsok, az idén összesen 371 darab volt, ami három hónapra elosztva nem egy akkora tömeg, hogy fel lehessen rá építeni egy működő propagandát. De a kormány – a rá jellemző unortodox logikával – mégis igyekszik felhasználni a dolgot és persze újrahasznosítani Bakondi Györgyöt is (nem tudom, más hogy van ezzel, nekem Bakondiról mindig Budai Gyula feljelentőbiztos jut eszembe valamiért), aki időnként előugrik valahonnan, mint órából a kakukk és vagy migránsmilliókat lát megindulni valahonnan valahová, vagy éppen megállítja őket fél kézzel.

És akkor most oda jutottam, ahová többnyire szoktam, amikor igyekszem megérteni a mi szeretett kormányunkat. Illetve én speciel nem szeretem, de legalább nem is az enyém, mert egyrészt nem szavaztam rájuk soha, másrészt maga az unortodox szabadságharcos mondta, hogy ő csak azoknak a miniszterelnöke, akik az érvénytelen népszavazás alkalmával támogatták az ő agybaját.

Tehát oda kanyarodtam vissza gondolatilag, hogy a híveknek miért nem tűnik fel az, hogy rajongásuk tárgya, az összes politikai gondolatuk letéteményese folyamatosan, akár nagyobb időtávlatban, akár egyetlen mondaton belül is ellentmond önmagának? Aki arra számít, hogy a cikk végére megfejtem a titkot, azt már most megnyugtatom: nem fejtem meg. Évek óta nem tudom és lehet, hogy ez így is marad örökre.

Most nem fogok visszamenni az időben és nem feszegetem azt a kérdést, hogy az egykor önmagát és pártját is liberálisnak valló tudathasadás mára hogy lett mélységesen keresztény gyökér, aki a liberalizmusnak a gondolatától is rángógörcsöt kap. Maradjunk csak a jelenben. Nézzük például Soros György közellenséget, aki esküdt ellensége lett a kormánypártnak (mármint a kormánypárt fejében) és akiről már biztosan tudjuk – mert mondta valamelyik fideszes – hogy iszonyatos pénzeket tolt bele abba, hogy migránsokkal árassza el Európát, közben pedig nyerészkedik azon, hogy Európát elöntik a migránsok. Most akkor melyik az igaz, mert együtt a kettőnek egyáltalán nincs értelme...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.