2017. április 1., szombat

NYÍLT LEVÉL GYURCSÁNYNAK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.04.01.


A DK épp besegít Orbánnak a CEU legyűrésében. Ezt demokrata nem hagyhatja szó nélkül. Nem is hagyom.

Fletó!

Nincs most semmi formaság, mert amit épp tenni készültök, abban sincs semmi civilizált. A CEU mindenkit megkért, hogy NE TÜNTESSEN az érdekében. Saját hallgatói kezdtek el szervezni demonstrációt, rengetegen csatlakoztak volna hozzájuk, sokezren, de a CEU Rektora mindenkit megkért: NE TÜNTESSEN. Más úton akarja megvédeni az egyetemét. Az Ő bőrükre megy a dolog, náluk jobban senki sem tudja, mik a terveik, és miért választanak olyan hadiösvényt, amit választanak.

MINDENKI be is tartja a CEU kérését, mert MINDENKINEK a CEU megmaradása a fontos, nem saját nárcizmusának kiélése. Egyedül a Te Pártod szarja telibe immár sokadszor, hogy akik valóban harcolnak, mit kérnek ehhez segítségként. Te, meg a zombijaid ma délután négy órára CSAKAZÉRTIS tüntetést szerveztek. Ezzel ártotok a CEU érdekeinek. Ott lesztek majd százan - eddig 70 fő jelezte ottlétét -, meg ott lesz a teljes Fidesz-sajtó, hogy megmutassa: lám csak pártucatnyi embert érdekel a CEU ügye, azok is mind Gyurcsányisták.

Elmondják majd minden csatornán, hogy a CEU láthatóan Gyurcsány biznisze, úgyhogy a megmaradása idegen érdeket szolgál, és a magyaroknak épp ezért kell kidobnia az ország tán legjobb egyetemét hazánkból. Te vagy amúgyis a Fidesztábor fő kötőereje, ez az, ami miatt senki nem akar együttműködni Veled, mert ahová Te beteszed a lábad, ott kő kövön nem marad. Ha Te, meg a pártucatnyi zombifalkád odamegy, azzal aduászt adtok a Fidesz kezébe. Magad nyírod ki a CEU-t. Felfogod, Fletó?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.