2017. április 26., szerda

OLYAN LELKIISMERETFURDALÁS GYÖTÖR, HOGY ALUDNI SEM TUDTAM

SZTÁRKLIKK - JUSZT LÁSZLÓ BLOGJA
Szerző: Juszt László
2017.04.26.


Levelet írt a Fidesz EP delegációja a Néppárti frakció tagjainak. Ez komoly, tehát úgy tessék olvasni!

"Nem vagyunk tökéletesek, nem minden kísérletünk járt sikerrel, de rugalmasak vagyunk és készen állunk arra, hogy tartalmas párbeszédet kezdjünk országunk és Európa jövőjéről. Ezért döntött úgy Orbán Viktor miniszterelnök, hogy holnap csatlakozik hozzánk, hogy megvitassuk a számunkra fontos kérdéseket. Mindig úgy véltük, hogy a konfliktusok kezelésének sokkal jobb módszere a tárgyalás, mint az egyoldalú nyilatkozattétel, a kettős mérce alkalmazása, az alaptalan híresztelések terjesztése vagy az ellenzéki bírálatok kritikátlan elfogadása... Követünk el hibákat, nem vagyunk tökéletesek és készen állunk a kijavításukra. Ezért további nyílt és egyenes tárgyalásokra van szükség."

Sírok a meghatottságtól. Nem tudok parancsolni az érzelmeimnek, annyira meghatott ez a levél, amit a Fidesz küldött az EP Néppárti frakciójának, amelyik ma tárgyal arról, hogy kizárja-e, vagy ne a frakcióból a Fideszt. És olyan lelkiismeretfurdalás gyötör, hogy aludni sem tudtam.

Hogyan lehettem ennyire vak, hogy nem vettem észre azt a jobbító szándékot, amellyel óvó kezeit a média egészére tette a párt?

Hogyan nem értettem meg, hogy pusztán a vad piaci folyamatoktól akarta megvédeni a 3.000 milliárd nyugdíjmegtakarításunkat?

Miért nem ültem le Orbánnal tárgyalni, amikor teljesen törvénytelenül bezáratta a szerkesztőségemet, kifosztott és le akart csukatni? Tényleg az én k...va anyámat!

Hogyan lehet ennyire vak egy egész ország, amikor csak a jó szándék vezette a Fideszt, amikor a devizahitelek átváltásával a "nagyontakarékoscsaládigazdálkodásra" akarta nevelni a társadalmat?

Szégyellem magam, hogy nem önként ajánlottuk fel azokat a kastélyokat, birtokokat, gyárakat nekik, amiket enélkül nehéz konspirációk útján sikerült megszerezniük!

Ég a bőr az arcomról, hogy nem mi magunk építettük -kommunista szombatokon - meg a teljes kisvasút vonalat Felcsúttól a Parlamentig!

De azért is, hogy a DRÁGA VIKTOR kénytelen a Karmelita kolostorba költözni egy 4,5 milliárdos dolgozó szobába, ahelyett, hogy a Várat ürítettük volna ki a számára.

Miért lehet ennyire értelmetlen a magyar társadalom, hogy nem fogja fel - sokkal jobban kezelhető a vendéglátóipar, az összes szálloda, ha egy kézben van?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.