2017. április 28., péntek

ORBÁN CSAK SOROSOZÁSRA VOLT KÉPES AZ EP-BEN

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Ténytár
2017.04.28.


A lex CEU-ról, a civil szervezetek megbélyegzéséről és a Brüsszel-ellenes kampányról kellett számot adnia Orbán Viktornak az Európai Parlamentben, ahol ismét a magyar helyzet volt a központi téma szerdán. A magyar miniszterelnök volt annyira bátor, hogy beleállt a vitába - ha Magyarországon erre már nem képes -, érvelése azonban nem különbözött a Fidesz kommunikációs paneljétől. Orbán szerint senki sem akarja bezáratni a Közép-Európai Egyetemet, miközben köztudott, hogy a lex CEU lényege az egyetem ellehetetlenítése. Nem véletlen, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési-eljárást indított Magyarország ellen (már sokadjára). 
A miniszterelnök nemcsak, hogy nem mondott igazat az Európai Parlamentben, hanem kihasználta a lehetőséget, hogy sorosozzon egy kiadósat is, ismét megfeledkezve arról, hogy két évtizeddel ezelőtt még ki volt a mostani kormánypárti politikusok legbőkezűbb támogatója. 
Orbán nem mondott igazat
A Fidesz egy egész hazugsággyárat épített fel a CEU-val kapcsolatban, amelybe teljes arzenálját bevonta a megmondóemberektől kezdve a köztársasági elnökön át a pártmédiáig....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.