2017. április 12., szerda

ORBÁN ÉS BANDÁJA ADDIG SZORÍTOTTA A TÁRSADALMAT, AMEDDIG MÁR NEM MARADT LEHETŐSÉG HÁTRÁLNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.04.12.


Vannak nagyon vicces dolgok az életben. Az országban is vannak, persze azért igen fejlett humorérzékre van szüksége annak, aki vigyorogni tud mostanában. Én például szívből felröhögtem, amikor kedvenc – na jó, nehogy sértődés legyen; az egyik kedvenc – propagandaportálomat olvasgatva rábukkantam erre a cikkre.

Lustáknak összefoglalom: mindenki retteg ebben az országban, aki nem fideszes. Megmég esetleg ha kádéenpés, akkor sem fél, de minden más esetben retteg és rinyál és ez nagyon szánalmas dolog. A baloldal rettegés közben nem átall forradalomról vizionálni, pedig tudjuk jól, mire szokott vezetni, ha a demokratikusan megválasztott istenkirályt erőszakkal váltja le a nép. Nézzük csak meg Ukrajnát, ahol szintén Soros György kavarta a szart. Itt is Soros kavarja. Közben a komplett ellenzék retteg és ijedtében el akarja zavarni Orbán Viktort, pedig a demokrácia azt kívánja, hogy szabályos választásokon kell őt legyőzni.

Nagyjából ennyi. Nem azért hoztam ide ezt a cikket, mert olyan jól megírt dolgozat lenne. Erről szó sincsen. Viszont talán éppen egyszerűségénél fogva jól nyomon lehet követni a rendszer logikáját. Már amennyiben beszélhetünk logikáról a jelenlegi magyar rendszerrel kapcsolatban.

Miután hetedik éve van hatalmon Orbán és brigádja, már évekkel ezelőtt is szánalmas dolog volt visszamutogatni, hogy miről ki tehet. És mivel a saját szája íze szerint átírta a Fidesz a választási törvényeket – innentől kezdve a demokratikus, de főleg a korrekt választás ki is van zárva, mert változatlanul nem az a demokratikus és becsületes, amit Orbánék éppen annak tartanak, hanem ami az -, így parlamenti többséget szerzett. Ennek ellenére hetedik éve sír a szájuk, hogy a liberálisok elnyomják őket, mert olyan sokan vannak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.