2017. április 18., kedd

ORBÁN: POFÁN LESZTEK VERVE!!!

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2017.04.18.


...Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem és csak ezt a kibaszott viszketést érzem ha a híradókra nézek!
Semmise jó sehogyse, a fiatalok tüntiznek, a idősebbek hánynak sugárban, a professzoraim beleugatnak nagyokosan a miközödhozzába, a multi vezér még aszongya, mossak kezet ha viszket, és nyújtsam oda felebarátimnak. Nyújtok én majd neked olyan multiszívató törvényt ezzel a viszkető kezemmel, hogy vinnyogva fogsz szaladni a francia gazdáidhoz te szemét! A sajtó felidézi a fiatal énemet, előszedik a csókolja meg a seggem beszédem, azt, ami felett kurvára eljárt már az idő! Beszól a mesteredző, leugat a tudós, pofázik boldog boldogtalan, már a mieink is arról motyognak, mennyire vágnak ki minket az Európai Néppártból.

Megáll az ember esze!

Ha halandó lennék és nem miniszterelnök, most egy kocsmában ülnénk és pofán lennétek verve! MIND!!! Helyette azon kell agyalni, a következő odabaszást mégis a Gulyás gyerekkel kell felolvastatni, mert az ő hangja mélyebb. Leszarom én pont, hogy szerinte neki a civil törvényhez nincs köze, jó, hogy nem a kölyökgólyák kezdenek el válogatni a feladatok között. Leszarom azt is, hogy a civil törvényt egyesek szerint Vlagyimir mondta tollba, meg azt is, hogy mások szerint olyan állasba hajolok bele, amihez képest a mostani hacacáré angol kisasszonyok ötórai teája. Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak! Harc van, háború, csapataim hadban állnak, minden hadszíntéren dörögnek a fegyverek, nem hátrálhatunk meg, nem kapitulálhatunk, kitartunk az utolsó emberig!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.