2017. április 9., vasárnap

SÁRGA CSILLAG TÖRVÉNY A CIVILEK ELLEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AN
2017.04.08.


Németh Szilárd, a Fidesz ökle január elején ezt mondta: “A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége.”

Ez nem a zsidó világ-összeesküvés megfogalmazása, nem antiszemita program. A törvény bevezetőjének idézhetnék a nem antiszemita Prohászka Ottokár püspök naplóbejegyzését: “a zsidóság idegen, a kereszténységet leszorító, honfoglaló, minket kisajátító, idegen hatalom. Tény, hogy általános emberszerető s liberális elvek alapján a kétszer-kettő négy dialektikájával megesznek. (…) Itt egy rafinált, romlott, hitetlen s erkölcstelen faj garázdálkodásáról van szó”. (…) “Egy kérdés van, hogyan védekezzünk? Lehetséges-e a védekezés, vagy adjuk át az országot?” Ez nemzetvédelem és keresztényvédelem.

Balog Zoltán emberminiszter már a CEU kapcsán is azt mondta, hogy a magyarok érdekeit szolgálja. Ez nem nácizmus, mert a náci ideológiában liberális és baloldali pártokban, nem civil szervezetekben támadják a magyar érdeket, “be akarnak szólni a nagypolitikába”, “el akarják lehetetleníteni a kormányt”. Balog “álcivil ügynökszervezetekneknek” nevezte azokat, akik tevékenységét minden eszközzel meg kell akadályozni.

Németh Szilárd úgy fogalmazott: a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, melyeket vissza kell szorítani, de a tervezet ennél szélesebb kört ölel fel. Minden olyan magyar civil szervezetet, amely évente több mint 7,2 millió forint támogatást kap külföldről. Ezek majd “külföldről támogatott szervezetnek” minősülnek, és ezt be kell jelenteniük 15 napon belül. A támogatásokba nem számítandók bele az uniós források. Ez azt jelenti, hogy minden nem az Unióból érkező támogatást tiltott politikai befolyásolási kísérletnek minősítenek, és aki ilyet elfogad, annak a tevékenységét ügynöki tevékenységnek minősítenek, amelynek csak álcája, hogy civil szervezetnek hívják magukat. Ezek többsége Soros György által támogatott szervezet.

A törvénytervezet nem antiszemita jellegű, és nem akar a kormány politikájával szembeni minden véleményt és tevékenységet elnémítani, nem akar betiltani és megbélyegezni. A törvény csupán egészséges önvédelem, nem megbélyegző. Attól, hogy ügynökszervezetek nem csak úgy általában képviselnek idegen érdeket, hanem a “globális nagytőke”, “politikai korrektség világát”, a zsidó liberalizmust képviselik és próbálják a “keresztény” kormány ellenében érvényesíteni, még nem antiszemita...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.