2017. április 16., vasárnap

SEMJÉN DELIRÁLT: A MIGRÁNCSOK LEVÁGJÁK A PRIDEOSOK FEJÉT ÉS MINDEZT SOROS FINANSZÍROZZA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.04.15.


Ha azt hiszi, hogy Semjén viccelt ezzel a mondattal, téved. Ez az ember Magyarország miniszterelnök-helyettese. Most valaki odaengedte a mikrofon mögé. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Rettenetes világkép rajzolódik ki Semjén Zsolt interjújából az ATV-n: az egyik oldalon ott áll a világot a háttérből irányító Soros György, aki a „totális migárció” híve és el akarja pusztítani a nemzeteket, nemzetállamokat, szenvedést és ármányt hoz a világra, mint Szauron a Gyűrűk Urából; a másik oldalon pedig ott áll a hős magyar kormány, amelyik leleplezi a világösszeesküvést a magyar nemzet ellen.

A kerítés az egyetlen, ami meg tudja állítani a migráncshordákat és ha Soros nyer, a kerítést lebontják és Magyarországot elborítja a terrorizmus, a fundamentalisták és persze mindezekhez a zsidóknak semmi köze.

Az interjút olvasván olyan szavak jutottak az eszünkbe, mint
  1. paranoia
  2. összeesküvés-elméletek
  3. antiszemitizmus
  4. csúsztatások és hazugságok
  5. nyers és kimondott fajgyűlölet, fasizmus
Ennek fényében nem kívánjuk senkinek, hogy végigolvassa, vagy egyáltalán végignézze Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes interjúját az ATV-n. Ezért összeválogattunk pár mondatot, ami az egész interjúra különösen jellemző és amiből kiviláglik:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.