2017. április 15., szombat

TÍZ DOLOG A HATÁRÁTKELÉSRŐL, AMIT NEM SZÍVESEN ISMERSZ BE

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2017.04.15.


Magyarország egy brutális négynapos húsvéti hétvége közepén tart, és világszerte mindenki rettenetes étkezések közepette próbál levegőt kapni, úgyhogy arra gondoltam, ma nem terhellek túl titeket hosszú és komoly poszttal, inkább jöjjön egy rövid és félig (de azért kicsit mégis) komoly írás, amit aztán kommentekben (vagy akár külön posztban, akinek kedve van rá) kiegészíthettek. Következzen tíz dolog, amit nem szívesen ismerünk be határátkelőként (iróniadetektor on).

Most nem mennék bele abba, milyen szakaszai vannak a határátkelésnek, de az biztos, hogy az ember igen sokat tanul magáról és a körülötte élőkről egy külföldre költözés esetén.
A pozitívumok mellett persze akadnak olyasmik is, amiről nem nagyon beszélünk, ezek között akadnak pozitív és negatív dolgok is. Az amerikai Tom Frost kis túlzással bejárta már a fél világot, élt Indiában, Japánban, Mexikóban, Argentínában, jelenleg pedig egy kis farmon lakik Uruguayban a családjával. 
Ő szedett össze tapasztalatai alapján tíz dolgot, amit szerinte a határátkelők nem szívesen ismernek be (dőlt betűvel az én megjegyzéseim olvashatók). Lássuk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.