2017. április 16., vasárnap

VÉGJÁTÉK BRÜSSZELBEN?


GÉBICS BLOGJA
Szerző: gébics
2017.04.15.


Olvasom a hírt, hogy az Európai Unió Bizottsága most már tényleg komolyan elbeszélget majd a magyar kormánnyal és Orbán Viktorral, hogy valljon színt, „merre szeretné elvinni az országot.” Én megmondom, a T. Bizottságnak, s nem is kell várniuk április végéig, hogy Orbán a saját portájára szeretné vinni az egész országot, külpolitikailag pedig a felé a hatalom felé, amelyik ezt megengedi neki.

Arra is felhívnám a T. Bizottság figyelmét, hogy kérdésükkel elkéstek. Nem sokat, csupán öt-hat évet. Mára az ország lerongyolva, elhülyítve, megfélemlítve, s részben kilóra megvéve. Ma Orbánnak könnyű felmutatnia, hogy a nép mögötte áll, aki meg nem, az nem a nép, azok hazátlan bitangok és Soros-bérencek.

Nem gondoltam, hogy a T. Bizottság ennyire naiv! (Írhatnék „hülyét” is, de nem így neveltek, meg az már szinte kormánypropaganda lenne, ami távol áll tőlem.) Még nem jöttek rá, hogy Orbán Brüsszelben mindent letagad és mindent megígér? Ott ő uniópárti, ott ő demokrata, ott ő a tolerancia élharcosa, ott ő gyönyörködik a sokszínűségben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.