2017. május 3., szerda

A 8 LEGDURVÁBB KORMÁNYPROPAGANDA-CIKK AZ ORBÁNI LAKÁJMÉDIÁTÓL +1 KIS RÁADÁS A CÖF-TŐL

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.05.03.


A Momentum vezetője, mint Hitler; Soros György, mint anya- és tömeggyilkos… a kormányzati propaganda mélyrepülését hozták az utóbbi hetek. 

Ahogy az ellenzék erősödik és egyre jobban hallatja a hangját, egyre több ember megy ki az utcára tiltakozni az Orbán-féle féldiktatúra és korrupció ellen, úgy válik a kormányzati média egyre elkeseredettebbé. Nem jönnek a sikerek, az olvasók elpártolnak. Egyre kevesebben veszik be azt a maszlagot, amit ezek a propagandisták gyártanak. A Schmidt Mária által felvásárolt Figyelő eladott példányszáma állítólag 11 ezer környékéről 1000-re esett vissza, vagyis a tizedére. Az Origo is még a Freemail miatt tartja magát, egyre kevesebben tájékozódnak róla.

Az „alternatív tények” (azaz: hazugságok), a gyűlöletkeltés egyre mélyebbre taszítja a propagandát, méghozzá oda, ahonnan nincs visszaút. Ezek a médiafelületek, kormányzati támogatás nélkül az újabb rendszerváltás után könnyen és gyorsan szűnhetnek meg, így nyilvánvalóan muszáj tolniuk a legnagyobb, némethszilárdi blődségeket. Ezekből a gyöngyszemeiből válogattunk egy csokorra valót a kedves olvasóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.