2017. május 10., szerda

A FIDESZ CUKISÁGKAMPÁNYA

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2017.05.10.


Drámai mértékben romlott a politikai közbeszéd állapota.” (Köztársaság nélküli János)

Áder Jánoson kívül ez túl sok embert nem igazán érdekel. Valószínűleg még őt magát sem nagyon. Az alpári beszédmód nem mostanában kezdődött el a Tisztelt Házban. Nem ez a legfőbb gond. Más parlamentekben a honatyák még birokra is kelnek egymással, könnygázgránátokat vetnek be egymás ellen, aztán ha túlságosan elfajulnak a viták, magukra gyújtják az egész kócerájt. Valamit végre mi is kaphatnánk már végre a pénzünkért Kövér László látványos idegrohamain kívül.

Hamis illúzió a FIDESZ-KDNP-ről valami olyasmit feltételezni, hogy önálló, felelősen gondolkodó emberek gyülekezetéről van szó. Többször bebizonyították már önmagukkal kapcsolatosan, hogy egy kitűnően szervezett Fallange-ként működnek, melyben a döntő szó midig a korpulens, energetikus, kissé kiszámíthatatlan, szó szerint mérhetetlenül gazdag, és legyőzhetetlen Caudillo-é.

Vitának, beszélgetésnek velük kapcsolatosan túlzottan sok jelentősége nincs. Próbálta volna meg valaki Julius Streichert csokoládés mignon segítségével jobb belátásra bírni. Esetében ez még egy szakszerű akasztással sem sikerült.

Ha a H. Árpád, ismeretlen eredetű magánszemély által pusztán baráti szívességből működtetett állami médiagépezet elkezdi terjeszteni azt, hogy Soros György megmérgezte a magyarországi ivóvízkészleteket, akkor Halász János másnap egy sajtótájékoztatón már be is fogja mutatni az arról szóló zárójelentéseit, miszerint ő nemrégiben pestissel kombinált kolerában szenvedett, ami szerencsére már elmúlt, de még mindig véres a vizelete. Kósa Lajos mindehhez annyit fog hozzáfűzni, hogy az övé is is, ráadásul a leadott székletmintái sem túl sok jóval bíztatnak.

Halász szóvivő jó szándékát és nemzeti elkötelezettségét bizonyítandó, még arra is felhívná a rémült lakosság figyelmét, hogy fogyasszanak csapvíz helyett inkább Szentkirályi Ásványvizet, de mindenképpen őrizkedjenek a Nestlé Aquarell-től, mivel az az ördögtől, pontosabban Soros Györgytől való, valamint tele van chemtrail-lel. Tragikus közállapotainkra jellemző, hogy nevezett Halász János nem közönséges futóbolond, hanem a Kossuth Lajos Tudományegyetemen végezett matematikus, azaz valószínűleg rendkívül eszes férfiú. Nem megtévedt emberekről, hanem számító haszonlesőkről van szó. Ennek tudatában kell bánni velük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.